Η Αννα Ανδριανού επιβεβαιώνει το TVNEA

18:31 26/3/2013 - Πηγή: TVNea
ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΣΑΡΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΥΧΙΑΣ?
Οι εξελίξεις στα Κλεμμένα Όνειρα θα φέρουν την ανατροπή; Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;«Δεν μπορώ να δώσω λεπτομέρειες γιατί μου το απαγορεύει το συμβόλαιο μου. Στα επόμενα επεισόδια η μια ανατροπή διαδέχεται την άλλη. Η σχέση του Σταύρου με τη Φαίη πάντως θα περάσει μια μεγάλη περιπέτεια, ο Μαλτέζος θα συνεχίσει το εγκληματικό του έργο μέχρι και του χρόνου, καθώς η σειρά θα πάει για τρίτη χρονιά, τη φυλάκιση του Σταύρου θα επιδεινώσει μια τραγική παγίδα στην οποία θα τον ρίξει ο Άρης
που τυχαία θα ανακαλύψει ότι είναι ο νόθος του αδελφός. Η Αλεξάνδρα θα φτάσει πολύ κοντά στην αλήθεια, αλλά η Άννα πιεσμένη από τον εκβιασμό του Μαλτέζου που απειλεί να σκοτώσει τον Μπίλυ, θα την παραπλανήσει ξανά».

Το TVNEA σας είχε ενημερώσει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ (δείτε εδώ σχετικά) για την επιθυμία του Π.Μπούτου να ολοκληρωθεί το σήριαλ,τουλάχιστον,στις αρχές του 2014.Εξάλλου,είχα σχολιάσει πως η κίνηση-ματ να μεταφερθεί στην prime time η σειρά,συνδέοταν κυρίως με την πρόθεση αυτή.
Σε 5 ημέρες προβολής στις 21.15 (μία χωρίς το Σουλειμάν απέναντι) η καθημερινή σαπουνόπερα σημείωσε 31,1% στο σύνολο & 27,7% στο κοινό 15-44.Κατάφερε δε,να μεταφέρει όλο το κοινό που παρακολουθούσε τη σειρά το απόγευμα,και στη βραδινή ζώνη,έχοντας μάλιστα ΠΟΛΥ ισχυρότερο ανταγωνισμό.Ηδη,σε απόλυτους αριθμούς,σχεδόν 1.5 εκατομμύριο θεατές επέλεξαν τα Κλεμμένα Ονειρα στο slot 21.30-22.30.
Darwin
Keywords
Τυχαία Θέματα