Η Αναστασία Σιδηροπούλου στα Μις Κόσμος 2012

11:04 19/6/2012 - Πηγή: TVNea
Και μπορεί στην Ελλάδα τα καλλιστεία να αποτελούν παρελθόν προς το παρόν, στο εξωτερικό όμως συνεχίζουν να διεξάγονται κανονικότατα!
Η πανέμορφη Αναστασία Σιδηροπούλου που το 2011 μας έκανε εθνικά υπερήφανους αφού στέφθηκε Μiss Teen World πριν από λίγες μέρες δέχτηκε πρόταση από τον Βασίλη Πρεβελάκη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό «Miss World» αφού Μις Ελλάς 2012
δεν διαθέτουμε για να στείλουμε!
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη! Είναι μεγάλη τιμή για μένα η πρόταση που μου έκανε ο Βασίλης Πρεβελάκης. Είναι η δεύτερη φορά που θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου σε έναν τόσο καταξιωμένο διαγωνισμό» δήλωσε η μελαχρινή καλλονή.
O διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Αυγούστου στην Κίνα με συμμετέχουσες απο 130 χώρες και αν όλα πάνε καλά, η Αναστασία θα αναχωρήσει στις 20 Ιουλίου από την Ελλάδα.
Η Αναστασία είναι 19 ετών και σπουδάζει Οδοντιατρική στη Σλοβακία. Τελείωσε το δεύτερο έτος και ετοιμάζεται για το τρίτο.
Το 2010 εξελέγη αναπληρωματική Μις Γιανγκ στα τελευταία καλλιστεία του Αντ1 και λόγω αδυναμίας της νικήτριας να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο εξωτερικό εστάλη η αναπληρωματική Αναστασία όπου και κέρδισε τον παγκόσμιο τίτλο! Αυτό είναι τύχη! Λέτε να έχουμε εκπλήξεις και φέτος; Διόλου απίθανο αφού αντικειμενικά η Αναστασία είναι εντυπωσιακά όμορφη με Μεσογειακά χαρακτηριστικά!

http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Αναζητήσεις
αναστασία γκολέμα
Τυχαία Θέματα