Η αιχμή για το Epsilon, τα νούμερα & το πρωινό που πάγωσε

09:32 16/2/2016 - Πηγή: TVNea
Στην κάμερα της εκπομπής «Καλημερούδια» μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη, το βράδυ της Κυριακής.
Η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε να απαντήσει σε όλα όσα γράφτηκαν για εκείνη το τελευταίο διάστημα.
Η πορεία του #Hashtag:«Είμαι πολύ χαρούμενη με την πορεία της εκπομπής. Έχουμε πλησιάσει πολύ αυτό που εγώ είχα στο μυαλό μου. Έχει πάρει άλλη αξία η έννοια δουλειά για μένα πια. Όταν γουστάρεις πολύ αυτό που κάνεις και το αγαπάς, φαίνεται».
Η αλλαγή ημέρας μετάδοσης της εκπομπής:«Δεν
επιλέξαμε ουσιαστικά να αλλάξουμε μέρα. Η Πέμπτη, που είχαμε διαλέξει εγώ, ήταν μια δύσκολη μέρα. Αλλά όταν την είχαμε διαλέξει, είχαμε τελείως διαφορετικά τηλεοπτικά δεδομένα. Βλέπαμε ότι ζοριζόμαστε. Όχι γιατί η εκπομπή δεν είναι καλή, αλλά γιατί και το κανάλι σε μια τόσο καλά χτισμένη ανταγωνιστική ζώνη δεν έχει τη δυναμική για να μπορέσει να προσφέρει κάτι παραπάνω βοήθεια στην εκπομπή. Κι αυτό φάνηκε στη μετακόμιση της Κυριακής, που είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα».
Η ανακοίνωση της νέας εκπομπής που μάλλον πάγωσε:«Ο Μένιος έχει πολλές ιδέες γενικώς. Γενικώς προτείνει όχι σε μένα μόνο αλλά σε όλα του τα πρόσωπα καινούργια πραγματάκια. Η αλήθεια είναι ότι θα πάμε έτσι Ιούνιο τουλάχιστον και μετά βλέποντας και κάνοντας».
Θα επέστρεφε στη ψυχαγωγία;«Δεν είναι κάτι το οποίο με ενδιαφέρει. Έχω περάσει πάρα πολύ όμορφα, έχω κάνει μεγάλες επιτυχίες που τις έχω βιώσει και δεν έχω νιώσει την ικανοποίηση που ένιωσα με την εκπομπή αυτή. Που έκανε πολύ μικρότερα νούμερα τηλεθέασης. Γιατί όλοι κρινόμαστε και από αυτό... Δεν ξέρω αν θα γυρνούσα στη ψυχαγωγία με τον τρόπο που την εκπροσωπούσα όλα αυτά τα χρόνια». .
Το ενδεχόμενο του πρωινού:«Το πρωινό για παράδειγμα δεν θα ήθελα να ξανακάνω. Τουλάχιστον όχι στην παρούσα φάση. Δεν ξέρω και πώς θα διαμορφωθεί η πραγματικότητα στην τηλεόραση. Δηλαδή αν μείνουν τα μισά κανάλια και τα μισά πρόσωπα και για να επιβιώσω -όχι τηλεοπτικά, γιατί εμένα αυτή είναι η δουλειά μου- αν δεν έχω άλλη επιλογή από το να κάνω κάτι τέτοιο, θα μπω σε άλλη ρότα σκέψης».
Οι σχέσεις με το Epsilon:«Δεν είχαν διαταραχθεί ποτέ οι σχέσεις μου με το Epsilon. Τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που θέλησαν κάποιοι να το βγάλουν προς τα έξω. Ακολούθησα μια τυπική διαδικασία (με το εξώδικο) για να είμαι καλυμμένη σαν επαγγελματίας. Δεν φοβήθηκα ποτέ, γιατί πιο πολύ φοβόμουν ότι θα χάσω τη δουλειά μου ή ότι θα διακινδυνεύσει η θέση μου, αν δεν το κάνω».
Οι φήμες για το τηλεοπτικό της μέλλον:«Πολλά ακούγονται. Όπως ακούγεται ότι φεύγω από τον Νοέμβριο και ότι έχω μιλήσει με το ΣΚΑΪ, που δεν έχω μιλήσει ποτέ στη ζωή μου με το ΣΚΑΪ. Μπορείτε να ρωτήσετε και τον κ. Μαλέλη. Δεν έχω έρθει σε επαφή με το ΣΚΑΪ ποτέ! Σε όλα αυτά τα χρόνια που κάνω τηλεόραση. Άλλα κανάλια βεβαίως και με έχουν προσεγγίσει. Και πέρυσι το καλοκαίρι και φέτος. Αυτό δεν είναι κακό! Με τονώνει σαν επαγγελματία. Σαφώς και έχω κάνει συζητήσεις – αυτό το ξέρει και ο Μένιος. Επαγγελματίας είμαι, με ενδιαφέρει να ακούσω τι και πώς. Δεν σημαίνει ότι αυτό θα το κάνει αύριο, σήμερα ή εχθές για να τα σπάσω και να πάω κάπου αλλού».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα