Η αγαπημένη «Βασιλική» από την πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 Μπρούσκο

18:10 28/10/2014 - Πηγή: TVNea
Δώσαμε ραντεβού με την Τζούλι Τσόλκα ή αλλιώς την αγαπημένη «Βασιλική» από την πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 Μπρούσκο σε μια προσπάθεια να την γνωρίσουμε καλύτερα ως άνθρωπο, ως φίλη και ως γυναίκα. Απλή, ευγενική και με καλή διάθεση έφτασε στο Πάρκο Αθαλάσσας και σε μια χαλαρή βόλτα άνοιξε την καρδιά της στο ant1iwo και την Αφροδίτη Γεωργίου.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς του ΑΝΤ1, που πάντα στη ζωή της οδηγείται από το συναίσθημα και ζει κάθε στιγμή 100%, λέει πόσο κοντά είναι στον ρόλο της «Βασιλικής» και δίνει
μια γεύση στους τηλεθεατές για τη συνέχεια.

Επειδή και στην ίδια αρέσει η ειλικρίνεια και η ευθύτητα στους ανθρώπους, απαντά ανοιχτά σε κάθε μας ερώτηση. Μιλάει για τη ζωή της στην Κύπρο, όπου ζει τα τελευταία τέσσερα χρόνια για τις ανάγκες της δουλειάς, και εξηγεί τι την εμποδίζει να προσαρμοστεί εντελώς. Tους λίγους και καλούς φίλους που έκανε στο νησί, ενώ στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα στις γυναίκες που πέφτουν θύματα βίας, όπως η τηλεοπτική «Βασιλική».

Λατρεύει τη δουλειά της, η οποία αυτή την περίοδο γεμίζει το 70% του χρόνου της και την οποία δεν σταμάτησε στιγμή από τότε που τελείωσε τη σχολή.

«Νομίζω ότι αν σταματήσω, ίσως πέσω σε κατάθλιψη. Για μένα το να είμαι ηθοποιός είναι μια εσωτερική ανάγκη», λέει χαρακτηριστικά.

Θα ήθελε πολύ ένα παιδί, ακόμη και εκτός γάμου, καθώς ο γάμος με την κοινωνική υπόσταση που έχει σήμερα δεν την καλύπτει.

Θυμάται τα χρόνια στο σχολείο και στο σπίτι και περιγράφει με χιούμορ πόσο δύσκολη έκανε τη ζωή των γονιών της και των καθηγητών της στο σχολείο. «Ήμουν πολύ αντιδραστική, πολύ ανεξάρτητη, πολύ τσαμπουκάς», λέει για εκείνα τα χρόνια, συμπληρώνοντας πως τώρα έχει κάπως ηρεμήσει.

Παραδέχεται ότι υπήρξε ερωτευμένη με συνάδελφο, σχολιάζει τον τρόπο που φλερτάρουν οι άντρες εδώ και εξηγεί γιατί δεν θα παντρευόταν ποτέ Κύπριο.

Αυτά και άλλα πολλά συζητήσαμε με την Τζούλι Τσόλκα εκείνο το φθινοπωρινό αλλά ηλιόλουστο πρωινό Πέμπτης.

Γνωρίστε την και εσείς καλύτερα…

ΠΗΓΗ:ant1iwo.com http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
ποσο χρόνων ειναι η τζουλι τσολκα, ποσο χρονων ειναι η τζουλη τσολκα
Τυχαία Θέματα