Η Scarlett Johansson σε ταινία για τον Hitchcock

10:02 4/3/2012 - Πηγή: TVNea
Η γοητευτική σταρ Scarlett Johansson πρόκειται να ενσαρκώσει την ηθοποιό Janet Leigh στην ταινία που θα αφορά το πώς γυρίστηκε το κλασικό δημιούργημα του Alfred Hitchcock “Psycho” (Ψυχώ). Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η 27χρονη Johansson δέχθηκε να υποδυθεί την Leigh, στο “Alfred Hitchcock and the Making of Psycho”. Η Leigh έμεινε γνωστή στην κινηματογραφική ιστορία από την σκηνή στο ντους,
στο κλασικό θρίλερ του Hitchcock. Η ταινία θα αφορά τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο διάσημος σκηνοθέτης για τη δημιουργία του “Psycho”. Ο Hitchcock έλαβε την απόφαση να σκηνοθετήσει ένα θρίλερ στο απόγειο της καριέρας του, ωστόσο είχε δυσκολίες στο να συγκεντρώσει τα χρήματα για την παραγωγή της ταινίας. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, τον Anthony Perkins, που στο “Psycho” υποδυόταν τον Norman Bates, θα ενσαρκώσει ο James D’ Arcy. Τον Hitchcock και την σύζυγο του θα ενσαρκώσουν στην ταινία ο Anthony Hopkins και η Helen Mirren.
Τη σκηνοθεσία του “Alfred Hitchcock and the Making of Psycho” έχει αναλάβει ο Sacha Gervasi. Το σενάριο θα βασίζεται σε βιβλίο του Stephen Rebello.
Διαβάστε περισσότερα>>http://tvnea.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα