Γ.Ζένιος:''Αυτή η σεζόν του ''Μπρούσκο'' θα είναι πολύ δυνατή και πιστεύω πως θα πάει και 4η χρονιά''

13:32 5/11/2015 - Πηγή: TVNea
Ο Γιώργος Ζένιος εδώ και τρεις σεζόν μπαίνει καθημερινά στα σπίτια σας ως ''Διαμαντής'' μέσα από τη σειρά του ANT1 «Μπρούσκο».Σ' ένα διάλειμμα από τα απαιτητικά γυρίσματα ,μιλά για τις εξελίξεις στη σειρά...

Το «Μπρούσκο» προβάλλεται στην prime time ζώνη, διατηρώντας τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.
«Έχω στα χέρια μου πολλά επεισόδια και απ’ ό,τι ξέρω η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου έχει βάλει τα δυνατά της. Αυτή η χρονιά θα είναι πάρα πολύ δυνατή! Μόλις φτάνω στο τέλος του κάθε επεισοδίου
θέλω να διαβάσω το επόμενο για να δω τι συμβαίνει».
Έχει ξανασυμβεί να νιώσετε τόσο έντονα την επιθυμία να διαβάσετε τα παρακάτω επεισόδια;
«Στην Κύπρο έκανα ένα σίριαλ που προβαλλόταν δύο φορές την εβδομάδα και πήγε εννέα χρόνια. Δεν σου κρύβω ότι δεν είχα αυτή την αγωνία να διαβάσω το επόμενο σενάριο. Πριν από λίγες ημέρες που ήμασταν στην Αθήνα ,είπα στη Βάνα: “Εάν συνεχίσεις να μας έχεις αυτά τα σενάρια, δεν θα τελειώσουμε ούτε φέτος! Θα πάει και τέταρτη χρονιά”. Και το πιστεύω! Το είπα και στον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου και έβαλα στοίχημα!».
Τι να περιμένουμε από τον Διαμαντή;
«Ο Διαμαντής θα γίνει πιο σκληρός από τη στιγμή που τα χάνει όλα. Κάπως έτσι αρχίζει από την αρχή. Όμως η αγάπη του προς τα ανίψια του, τον Σήφη και την Αναστασία, δεν παύει να υπάρχει. Μπορεί ο Σήφης να τον πικραίνει και να του λέει οτιδήποτε, αλλά υπάρχουν στιγμές που δείχνει την αδυναμία του».
Εξαιτίας του Σήφη βρεθήκατε στη φυλακή. Θα αποκατασταθούν οι σχέσεις σας;
«Και το παιδί σου μπορεί να σε βάλει φυλακή και να σε πικράνει, αλλά δεν θα πάψεις να το αγαπάς. Γι’ αυτό το λόγο υπάρχουν στιγμές που του λέω πόσο τον αγάπησα και εξακολουθώ να τον αγαπώ, αλλά και πως στάθηκα δίπλα του σαν πατέρας του, όταν αυτός τους εγκατέλειψε. Παρ’ όλα αυτά έχει αρκετές αποκαλύψεις που ούτε εγώ δεν μπορούσα να φανταστώ».
Οπότε ο Διαμαντής δεν θα κάνει κάποιο σχέδιο εκδίκησης;
«Ποτέ! Δεν γίνεται να εκδικηθείς το ίδιο σου το παιδί. Ο Σήφης είναι νέος και φιλόδοξος. Από την άλλη η Αναστασία παντρεύτηκε τον Ματθαίο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η πρώτη παύει να λατρεύει τον Διαμαντή. Γι’ αυτό κάνει πράγματα που το αποδεικνύουν».
Όπως το γεγονός ότι δίνει το όνομα Διαμαντής στον γιο της...
«Αυτό είναι το λιγότερο...».
Αυτή η ευχάριστη εξέλιξη ,σας δίνει δύναμη να σταθείτε στα πόδια σας;
«Βέβαια. Επίσης έρχομαι ακόμη πιο κοντά με τον Πάτροκλο ο οποίος είναι ο κακός χαρακτήρας του εαυτού μου, ενώ ο Νεκτάριος είναι ο καλός χαρακτήρας μου. Ο Πάτροκλος είναι ο άνθρωπος που θα μου δώσει τη δύναμη να ξαναγεννηθώ».
Παρά το γεγονός ότι ο Διαμαντής βρέθηκε στη φυλακή, δεν βάζει μυαλό. Σωστά;
«Μπορεί να γίνομαι πιο κακός, αλλά θα διεκδικήσω τα δικαιώματά μου. Στο τέλος μπορεί να έχω και δίκιο... Δεν ξέρω πού θα το πάει η Βάνα».

Πηγή:TV24http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα