Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η νέα του εβδομαδιαία εκπομπή !

20:31 26/8/2011 - Πηγή: TVNea
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου από ότι ξέρετε δεν το αφήνει καθόλου το ΜΕGA! Ετοιμος πια είναι για μια ΝΕΑ δική του εβδομαδιαία εκπομπή, που θα παίζεται στο Prime Time του καναλιού και που θα γυρίζει διάφορα μέρη του κόσμου με τους εκλεκτούς και επώνυμους καλεσμένους του. 
Είναι αλήθεια πως αυτή την εκπομπή ήθελε χρόνια να την έχει, και έφθασε η στιγμή, επομένως πώς να μην είναι πολύ ευτυχισμένος.
Σύμφωνα με το περιοδικό People, ήδη έχει κανονίσει ο παρουσιαστής να
έχει στην εκπομπή του μεγάλα ονόματα των media όπως ο κολλητός φίλος του, Αντώνης Κανάκης, και τραγουδιστές με τους οποίους έχει άριστη σχέση και φιλία όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Σάκης Ρουβάς αλλά και η Έλλη Κοκκίνου. Ο Γρηγόρης και η ομάδα της εκπομπής του έχουν κάνει ήδη τα πρώτα γυρίσματα, ενώ προετοιμάζονται για τα επόμενα. Ανάμεσα στα πρώτα γυρίσματα του late night show του Γρηγόρη θα είναι και αυτό που θα μαγνητοσκοπηθεί στη Νέα Υόρκη με καλεσμένο τον Σάκη Ρουβά! Οι συνεργάτες του Γρηγόρη είναι άτομα που εμπιστεύεται για την δουλειά τους, άτομα με τα οποία στο παρελθόν έχει ξανασυνεργαστεί και είναι βέβαιος για το θετικό αποτέλεσμα της δουλειάς αυτής που έρχεται με την άφιξη της νεας τηλεοπτικής σαιζόν. 
Αναμένουμε λοιπόν, προσεχώς, περισσότερες πληροφορίες γι αυτή την νεα εκπομπή, διότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου χρειάζεται στην τηλεοράση και στην ψυχαγωγική ζώνη του ΜΕGA.
Keywords
Τυχαία Θέματα