Γκάρεθ Μπέιλ: Ποιος είναι ο «κύριος 100 εκατ. ευρώ» της Ρεάλ Μαδρίτης - Θα εισπράττει 300.000 ευρώ την εβδομάδα!

11:16 3/9/2013 - Πηγή: TVNea
Υπέγραψε το χρυσό συμβόλαιο και παρουσιάστηκε στο Μπερναμπέου - Συγκρατημένος, μετρημένος και πάνω απ' όλα οικογενειάρχης ο αριστεροπόδαρος πρώην άσος της ΤότεναμΟ πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του κόσμου Gareth Bale, που κόστισε 100 εκατ. ευρώ, παρουσιάστηκε σήμερα στο Μπερναμπέου.

Με σπασμένα ισπανικά, ο παίκτης της Ρεάλ, που για τα επόμενα έξι χρόνια θα εισπράττει περί τα 300.000 ευρώ την εβδομάδα, ψέλλισε αμέσως μετά τις υπογραφές: «Είναι όνειρο ζωής για μένα να είμαι εδώ για να αγωνιστών με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ευχαριστώ για την τόσο θερμή υποδοχή».

Ο
Bale θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 11 όπως έχουν φορέσει παίκτες όπως οι Alfredo Di Stefano, Ferenc Puskas, Cristiano Ronaldo και David Beckham.

Ο Gareth Bale πάτησε το πόδι του στη Μαδρίτη σήμερα το πρωί, όπου πέρασε -όπως ήταν αναμενόμενο- όλα τα ιατρικά τεστ με επιτυχία. Ο Ουαλός ποδοσφαιριστής είναι κυριολεκτικά μια μηχανή που κόβει χρήμα αφού από τη στιγμή που έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 100 εκατ. ευρώ. στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

O Bale άφησε πίσω του την αγαπημένη του Τότεναμ και πήρε μια πρώτη γεύση από Μπερναμπέου όπου και παρουσιάστηκε επίσημα από τη βασίλισσα Ρεάλ μπροστά σε 85.000 κόσμο. Ο 24χρονος μιλώντας νωρίτερα δήλωσε:

«Ξέρω ότι πολλοί παίκτες μιλούν για την επιθυμία τους να παίξουν κάποτε στην ομάδα των παιδικών τους ονείρων. Εγώ μπορώ να πω με ειλικρίνεια ότι αυτό είναι το όνειρό μου».

Ο 24χρονος εξτρέμ προτιμά να «απολαύσει ένα γεύμα με την οικογένειά του» παρά να πάει για διασκέδαση σε νάιτ κλαμ. Ο ίδιος λέει ότι στην ατζέντα του δεν έχει τηλέφωνα σελέμπριτι ή διασήμων ενώ σπάνια δέχεται μηνύματα από θαυμάστριες καθώς σπάνια ξενυχτάει.

Στην προσωπική του ζωή ο Bale έχει μακροχρόνια σχέση με την παιδικήτου αγάπη Emma του Rhys-Jones την οποία γνωρίζρι από το γυμνάσιο του Whitchurch στο Κάρντιφ.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κορούλα η οποία είναι 11-μηνών και ονομάζεται Alba Violet Bale. Ο Bale γεννήθηκε στο Κάρντιφ το 1989. Στο σχολείο ο καθηγητής φυσικής αγωγής Gwyn Morris τον προέτρεψε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο κυρίως για να βελτιώσει τα πόδια του τα οποία ήταν αδύναμα.

Ο Morris, μιλώντας στο Radio 5 σήμερα το πρωί, δήλωσε: «Δεν υπάρχει πρότυπο για τον Gareth. Αυτά που τον χαρακτηρίζουν από μικρό είναι η αφοσίωση και η επιμονή σε αυτό που κάνει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που κατάφερε να επιτύχει τα όνειρά του».

Ο Ουαλός αν και είναι μόλις 24 ετών και έχει όλα τα πλούτη του κόσμου φαίνεται πως ξέρει να τα διαχειρίζεται. Σε συνέντυξη που είχε δώσει στη Sun το 2010 είχε πει: «Προφανώς και αγοράζεις το αυτοκίνητο που θες αλλά η καριέρα του ποδοσφαιριστή δεν κρατάει για πάντα. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μην ξοδεύεις αλόγιστα τα χρήματα που βγάζεις».

Πηγή: protothema
Keywords
Τυχαία Θέματα