Γιώργος Θεοφάνους: «Προτιμώ να δουλεύω αφιλοκερδώς παρά να ρίξω το κασέ μου»

11:51 25/10/2011 - Πηγή: TVNea
Ο συνθέτης και στιχουργός βρέθηκε στο στούντιο του «Πρωινό mou» και οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή... Ο Γιώργος Θεοφάνους είπε -μεταξύ άλλων- ότι είναι μεγάλος θαυμαστής της Άννας Βίσση, αλλά δεν θα έκανε ποτέ ο ίδιος ένα ανάλογο reality για την τηλεόραση. Σχετικά με την Πέγκυ Ζήνα, προσπάθησε να υποβαθμίσει την κόντρα τους, αλλά όταν το ζεύγος Σκορδά - Λιάγκα την ξανάβαλε στην κουβέντα, ενώ μιλούσαν για την Χαρούλα Αλεξίου, πέταξε το καρφάκι του: «Μη μου μιλάς τώρα για την Πέγκυ. Δεν μπορούμε να τα βάλουμε όλα στο ίδιο κανάλι». Ο συνθέτης αποκάλυψε πως ο τρίτος δίσκος που είχε κάνει με τον Αντώνη Ρέμο
περιείχε πολλά τραγούδια που είχε γράψει για τον χωρισμό του τραγουδιστή με την Ζέτα Μακρυπούλια. Όταν η κουβέντα ήρθε στα talent shows, είπε πως ο Νίκος Μουρατίδης είναι καλύτερος στο μουσικό κομμάτι (αντί στο τηλεοπτικό) και αποκάλυψε ότι έχει πάρει πολλά χρήματα από την τηλεόραση. Όταν όμως ρωτήθηκε αν θα πήγαινε σε ένα show όπως το Just είπε πως όχι λόγω mega. Χαρακτηριστικά, δήλωσε:
«Το Mega δεν δίνει λεφτά ενώ ο Ant1 πληρώνει καλά» ενώ διευκρίνισε πως προτιμάει να δουλέψει αφιλοκερδώς παρά να ρίξει το κασέ του.

gossip-tv


Keywords
Τυχαία Θέματα