Γιώργος Πολυχρονίου: ''Η Μενεγακη, η Μάγκυ, & οι οικονομικές μου δυσκολίες''

18:01 10/6/2011 - Πηγή: TVNea
Ο Γιώργος Πολυχρονίου, ο ραδιοφωνικός παραγωγός και ο τηλεπαρουσιαστής, που στα 90's έγινε πολύ γνωστός μέσω των τηλεπαιχνιδιών & των πρωινών ψυχαγωγικών προγραμμάτων που παρουσίασε στο MEGA (οπως ''MEGA BANCA'', ''ΡΙΣΚΟ'', ''ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ'') αλλα και στον ΑΝΤ1 (''Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ''), μίλησε σε συνέντευξη του, στο περιοδικό ''ΛΟΙΠΟΝ'', για την Ελένη Μενεγάκη,
την Μάγκυ Χαραλαμπίδου , και τις οικονομικές του δυσκολίες τελευταία.
Συγκεκριμένα, μιλώντας για το ότι τα παλαιότερα χρόνια, βοήθησε πολλούς στο να γίνουν πιο αναγνωρίσιμοι, μα ελάχιστοι το εκτίμησαν και τον θυμούνται, έφερε στα λόγια του την Ελένη Μενεγάκη, με την οποία είχε συνεργαστεί στην παρουσίαση της ''MEGA BANCA'' και είπε: .
Στην συνέχεια μίλησε για την Μάγκυ Χαραλαμπίδου, την πρώην σύζυγο του, και συγκεκριμένα ανέφερε ότι έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους...μάλιστα, γιόρτασαν πέρυσι τα 10 χρόνια διαζυγίου τους! Επιπροσθέτως, είπε ότι με την Μάγκυ δεν έκανε παιδί, διότι είχε ήδη την κόρη του από προηγούμενο γάμο, που την λατρεύει τόσο και εκείνη δεν ήθελε άλλο αδελφάκι. Και πλέον αυτό δεν τον απασχολεί. Δήλωσε: .

Οσο για τις οικονομικές του δυσκολίες, μίλησε ανοιχτά λέγοντας τα εξής:.
Keywords
Αναζητήσεις
πόσο χρονών είναι η μαγκυ χαραλαμπιδου , χαραλαμπιδου τροχός. της τύχης
Τυχαία Θέματα