Γιώργος Λιανός: ΄΄Ο χρόνος θα δείξει αν έπραξα σωστά..΄΄

18:46 14/11/2014 - Πηγή: TVNea
Ο Γιώργος Λιανός μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για το «Όλα παίζουν», για τον ΑΝΤ1, τον Alpha, αλλά και τα νούμερα της τηλεθέασης.
Ο ίδιος τόνισε για το νέο του εγχείρημα» ότι «η πρώτη γεύση είναι πολύ καλή, θέλω όμως να είναι το ίδιο καλή και η επίγευση…».
Στην ερώτηση για το αν παρακολουθεί τα νούμερα, απάντησε στον Ελεύθερο Τύπο ότι τα θεωρεί «σαν ένα φιλικό σκούντημα στην πλάτη, τύπου “όλα καλά”, προχώρα», ενώ χαρακτήρισε τις καθημερινές εκπομπές
«μαραθώνιους».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο «μεγάλο βήμα» από τον ΑΝΤ1 -το κανάλι που τον ανέδειξε- στον Alpha. «Είπα πρόσφατα ότι είμαι παιδί της μάνας μου και του πατέρα μου», προσθέτοντας ότι δεν του αρέσει η δημιουργία εντυπώσεων και πως πάντα θα αναγνωρίζει ότι στον ΑΝΤ1 του δόθηκαν πολλές ευκαιρίες.
Υποστήριξε όμως πως «ο χρόνος θα δείξει αν έπραξα σωστά. Μέσα μου όμως νιώθω καλά με την επιλογή μου και χαίρομαι που ο Alpha με αγκάλιασε».
Όταν τον ρώτησαν κατά πόσον έπαιξε ρόλο ο οικονομικός παράγοντας, απάντησε ότι είναι επαγγελματίας και παράλληλα έχει γούστο στις επιλογές του.
Σχετικά με τις συμπαρουσιάστριές του, δήλωσε ότι «όταν έχεις ικανούς συνεργάτες και όρεξη για δουλειά μπορείς να βγάλεις παραπάνω πράγματα από τον εαυτό σου. Αυτό προσπαθώ κι εγώ. Ο χρόνος θα δείξει», ενώ στην ερώτηση «πώς είναι να βρίσκεσαι ανάμεσα σε τρεις γυναίκες», υπογράμμισε πως μέρα με την ημέρα «δένει το γλυκό».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα