Γιώργος Λιανός: «Έχω δύο αριστερά πόδια!»

13:16 21/9/2011 - Πηγή: TVNea
Λίγες μέρες πριν κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί, ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης».  Ο 34χρονος τραγουδιστής παραδέχτηκε πως είναι πολύ αγχωμένος περιμένοντας τον ερχομό της κόρης του, μίλησε για τον νέο κύκλο του «Wipe Out» που θα παρουσιάζει ο ίδιος, τη Σοφία Αλιμπέρτη, το πρωινό του ΑΝΤ1 αλλά και γιατί δεν θέλει να συμμετέχει στο «Dancing On Ice». «Από μέρα σε μέρα γεννάμε!» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός και συνέχισε γελώντας: «Αλλά θα παρακαλέσω γνωστούς και συγγενείς να μην με παίρνουν τηλέφωνο
και να ρωτάνε πότε γεννάμε. Δεν ξέρω!». Η γέννηση της κόρης του αναμένεται σε λίγες μέρες και ο Γιώργος Λιανός δεν δίστασε να παραδεχτεί πως είναι πολύ αγχωμένος: «Τον τελευταίο καιρό μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Γιατί αυτή η προσμονή δεν οδηγεί πουθενά!». Μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του στον ρόλο του πατέρα; «Καθόλου όμως! Με "χτύπησε" λίγο πρόσφατα αυτό το συναίσθημα, επειδή γέννησε ο κουμπάρος μου και πήγα στο μαιευτήριο και είδα το κοριτσάκι του. Κι εγώ κοριτσάκι έχω! Αυτή η φαντασία πήρε σάρκα και οστά, ότι έχω παιδιά» δήλωσε.

Για την αλλαγή σκυτάλης στην παρουσίαση του «Wipe Out» που το παρουσίαζε η Ελένη Καρποντίνη, ο ίδιος είπε: «Επειδή οι αντίπαλοι θα είναι Ελλάδα-Τουρκία και οι Τούρκοι θα έχουν τουρκάλα παρουσιάστρια, ήθελαν η Ελλάδα να έχει άντρα παρουσιαστή. Κι έτσι πήγα εγώ, γιατί είμαι ο πιο άντρας!» και ξέσπασε σε δυνατά γέλια.

Για τη φιλία του με τη Σοφία Αλιμπέρτη, που μεσολάβησε στον Γιάννη Πάριο για να του δώσει τραγούδια στο καινούριο του δίσκο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια: «Είμαστε φιλαράκια. Κάθε φορά που θα βρίσκομαι Ελλάδα θα την πάρω τηλέφωνο να δω τι κάνει» είπε και συμπλήρωσε: «Κάποια στιγμή κάτι ετοίμαζε τηλεοπτικά, μετά ήθελε να κάνει κάτι πίσω από τις κάμερες. Η Σοφία είναι ένα άτομο που παρατηρεί τα φαινόμενα των καιρών και πάντα επιλέγει να κάνει κάτι σωστό, την κατάλληλη στιγμή. Θέλει να ασχοληθεί περισσότερο με την παραγωγή και τις ιδέες πιο πολύ κάποιων projects».

Η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 φέτος θα έχει διάρκεια έξι ωρών. Πώς του φαίνεται αυτή η αλλαγή; «Αυτή η αλλαγή σκυτάλης με παρόμοιο σκηνικό, με άτομα που τα έχεις δει και λίγο πιο νωρίς να επανέρχονται με κάποιες ειδήσεις, θα έχει ενδιαφέρον νομίζω».

Ο ίδιος δέχτηκε φέτος πρόταση από τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 να πάρει μέρος στο «Dancing On Ice», αλλά αρνήθηκε: «Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Κατάλαβαν οι άνθρωποι πώς περπατάω, είδα ότι έχω δυο αριστερά πόδια. Απλά το δεξί μου από τη φύση του είναι αριστερό! «On Ice» αποκλείεται. Κάτι με αθλητικό παπούτσι στην άμμο, το συζητάμε» ήταν η απάντησή του.
Keywords
Τυχαία Θέματα