Γιώργης Λαμπαθάκης:Μιλά πρώτη φορά για την κοπέλα του Χριστίνα!

15:40 20/6/2011 - Πηγή: TVNea
Για τη σχέση του με την κοπέλα του Χριστίνα Οικονόμου, μίλησε ο Γιώργης Λαμπαθάκης. Το ζευγάρι είναι εδώ και τρία χρόνια "μαζί" και συναντήθηκαν για πρώτη φορά μέσω κοινών γνωστών:
«Γνωριστήκαμε σε ένα μπαράκι στη Σκύρο μέσω κοινής μας παρέας, χαθήκαμε για λίγο καιρό και αργότερα, εντελώς τυχαία, ξαναβρεθήκαμε. Από τότε γίναμε ζευγάρι».
Πως την “έριξε” όμως; «ένα βλέμμα, ένα χαμόγελο και μια χιουμοριστική ατάκα είναι αρκετά», λέει ο 33χρονος αρχιτέκτονας στο περιοδικό «People».

Αυτό που τον “τράβηξε” στη Χριστίνα ήταν ότι «δεν έχει ναρκισσισμό όπως κάποιες άλλες», γι΄αυτό και αποφάσισε να κάνει εκείνος το πρώτο βήμα, παρόλο που δεν το συνηθίζει: «δεν είμαι αυτό που λένε ο “κλασικός άντρας”, ο “κυνηγός”. Είμαι λίγο ντροπαλός. Όμως όταν μου αρέσει μια γυναίκα πάρα πολύ, ξεχνάω τις όποιες αναστολές».
Στη ζωή του θυμάται ότι «έχω φάει πολλές χυλόπιτες» ενώ παραδέχεται ότι στο παρελθόν έχει υπάρξει κακό παιδί με τις γυναίκες: «φερόμουν παρορμητικά και ήμουν λίγο επιπόλαιος. Ωστόσο, δεν έχω υπάρξει άπιστος».
Για την εκπομπή την οποία συμπαρουσιάζει με τη Σίσσυ Φειδά δεν ξέρει τι θα γίνει από του χρόνου, ωστόσο ξέρει ότι δεν θα έπαιρνε ποτέ μέρος στο «Just the 2 Of Us» γιατί είναι «φάλτσος» και αποκαλύπτει ότι παρόλο που του έγινε πρόταση να λάβει μέρος στο «Dancing», την αρνήθηκε γιατί «δεν γινόταν να πάω».
Keywords
Τυχαία Θέματα