Γιατί τα βάζουν όλοι κάθε χρόνο (εποχή Eurovision) με την Κατερίνα Σουλιώτη; Η υπερβολή και η αλήθεια.

11:00 14/3/2014 - Πηγή: TVNea
Ψάχνοντας στα επίσημα sites των Ελλήνων fans της Εurovision, εύκολα συναντά κανείς πάρα πολλά σχόλια, αρνητικού περιεχομένου, για την έμπειρη δημοσιογράφο του Star, Κατερίνα Σουλιώτη. Την ίδια στιγμή, κάποια sites και blogs - δεν εξαιρείται το tvnea- σχολίασαν αρνητικά τη στάση της εκπομπής "Μελέτησέ το" και πάλι αναφορικά με τη διαχείριση των υποψήφιων καλλιτεχνών.
Συγκεκριμένα, σχολιάστηκε αρνητικά πώς η δημοσιογράφος -κατά κύριο λόγο- στήριξε πρόδηλα τη συμμετοχή του Κώστα Μαρτάκη. Και που είναι το κακό στην υπόθεση, ακόμα και αν συνέβη; Η αντικειμενικότητα εξαντλείται στη παρουσιάση των τραγουδιών και στη δυνατότητα προβολής όλων ανεξαρτήτως. Δεν έχει κάποιος το δικαίωμα να γουστάρει περισσότερο ένα τραγούδι ή μια συμμετοχή; Δεν έχει το δικαίωμα να το εκφράζει; Εurovision καλύπτει, όχι πολιτικές εξελίξεις - που εκεί υπάρχουν κάποιοι δημοσιογράφοι με πραγματικό θράσος και όφελος-.
Τις προηγούμενες χρονιές τα σχόλια έιχαν να κάνουν με τον τρόπο συμπεριφοράς απέναντι σε αποστολές άλλων χωρών. Λίγο ή πολύ γνωστά. Λάθη έχουν γίνει. Στιγμές παραληρήματος έχουν υπάρξει. Αλλά είναι απολύτως λογικό και επόμενο. Όχι πάντα θεμιτό, αλλά εν ανάγκη αποδεκτό. Μήπως αυτοί που πραγματικά εξοργίζονται με τον όποιο δημοσιογράφο που καλύπτει την Eurovision έχουν πάρει την υπόθεση πολύ στα σοβαρά; Μήπως η υπερβολή τους έγκειται στον τρόπο με τον οποίο κρίνουν τον όποιο δημοσιογράφο; Κακά τα ψέμματα, η Eurovision θέλει την υπερβολή, σηκώνει και λίγο "κιτρινίλα", απαιτεί την προσωπική άποψη. Ένας διαγωνισμός είναι. Δεν κρίνεται η τύχη ενός λαού. Ο καθένας έχει την άποψή του και την εκφράζει, όπως θέλει. Το να κρίνεις την υπερβολή του άλλου είναι σα να του στερείς το δικαίωμα στην αλήθεια του.
Keywords
Αναζητήσεις
soulioti dimosiografos, κατερινα δημοσιογραφος star eurovision
Τυχαία Θέματα