Γιατί η φετινή σεζόν (οφείλει να) έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον?

20:49 9/9/2014 - Πηγή: TVNea
Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης:

Η νέα τηλεοπτική χρονιά αναμένεται να ξεκινήσει δυναμικά:

Ο Μάρκος Σεφερλής καλείται να χτυπήσει το δίδυμο Λιάγκα- Σκορδά, η Τατιάνα Στεφανίδου στέκεται απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη, πολλά πρόσωπα από τα παλιά επιστρέφουν- Καμηλά, Πουνέντης- ενώ
άλλα δοκιμάζονται για πρώτη φορά στο ρόλο του παρουσιαστή- Λουδάρος,Τσαβαλιά, Κρητικός, Δόξας, Μακαλιάς. Στην πραγματικότητα όμως η φετινή σεζόν θα σημάνει τη μεγάλη επιστροφή της εγχώριας μυθοπλασίας αφού μέχρι και το Star ετοιμάζει καθημερινή σειρά με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη του κοινού, Κάτια Δανδουλάκη. Μεγάλο ενδιαφέρον θα παρουσιάσει φέτος και το Dancing With The Stars αφού- σε αντίθεση με πέρσι- φέτος θα δούμε πιο λαμπερά ονόματα να διαγωνίζονται (και μια πολύ ενδιαφέρουσα νέα προσθήκη στην επιτροπή) ενώ μεγάλα νούμερα στο Mega αναμένεται να φέρει και το Music School. Μεγάλη επίθεση ετοιμάζεται να κάνει και το κανάλι Ε του Φίλιππου Βρυώνη -με Λαμπίρη εναντίον Τσιμτσιλή και Καραβάτου- Κατσούλη εναντίον Σπυροπούλου- εκεί όπου θα κάνει τελικά πρεμιέρα η καινούρια εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Σε κάποιες εκπομπές μαθαίνουμε ότι έχουν ήδη αρχίσει οι γκρίνιες, τα παράπονα και οι ανταγωνισμοί πριν καν βγουν στον αέρα- αφού κάποιες συνεργασίες έχουν γίνει χωρίς τη θέληση και των δύο πλευρών και οι φιλόδοξοι συμπαρουσιαστές καλούνται να βρουν τις ισορροπίες τους, γι' αυτό τον λόγο δεν αναφέρουμε -ακόμα- ονόματα ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να συνυπάρξουν ειρηνικά μέχρι την πρεμιέρα.

Επειδή φέτος τα κομμάτια της διαφημιστικής πίτας θα είναι περισσότερα και -προφανώς- μικρότερα, οι ηγεσίες των καναλιών δεν θα δείξουν την ίδια ανοχή και οι καλά γνωρίζοντες λένε πως κάποιες εκπομπές δεν θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους. Το μόνο σίγουρο είναι πως κερδισμένοι θα βγούμε φέτος εμείς οι δημοσιογράφοι- αφού θα ασχολούμαστε με περισσότερα πρόσωπα- αλλά και το κοινό που θα έχει επιτέλους περισσότερες επιλογές. Τώρα αν αυτές οι επιλογές θα είναι ταυτόχρονα και πιο αξιόλογες, είναι μια άλλη συζήτηση που πρέπει να πάρει αναβολή μέχρι τον Οκτώβρη.

entertv.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα