Γιάννης Λάτσιος:Μιλάει για το ¨The Voice¨ αλλά και τον Ant1!

13:32 26/3/2014 - Πηγή: TVNea
Ο Γιάννης Λάτσιος αποκάλυψε πράγματα στο ξενοδοχείο Hilton με αφορμή το πρώτο Press Junket που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για το επιτυχημένο talent show του ΑΝΤ1 «The Voice».

- Πότε πιστέψατε το Voice; Πότε έγινε η πρώτη κρούση για να αποκτήσετε τα δικαιώματα;

«Πολύ παλιά. Είχαμε δει τότε πιλότο που ετοιμαζόταν στην Ολλανδία.
Αυτοί το είχαν δεσμεύσει σε όλη την Ευρώπη και την εποχή, όπου είχανε κανάλια, είχανε τον Alpha. Ήταν πολύ καλό project, φαινόταν από την αρχή. Οπότε όταν έμεινε ελεύθερο για την Ελλάδα μας ήρθε σε εμάς…»

- Και το αποτέλεσμα τώρα τρεις μήνες μετά τηλεοπτικά; Σας βρίσκει ικανοποιημένο;

«Παραπάνω από ικανοποιημένο. Είναι ένα πρόγραμμα που πιστεύω ότι έχει μια εσωτερική αξία σαν παραγωγή. Έχει αποδοχή από το κοινό και αυτό φαίνεται ποσοτικά. Και έχει επίσης αποδοχή γενική που δεν θυμάμαι άλλοτε τέτοια. Το θυμάμαι για σειρές αλλά για entertainment πρόγραμμα είναι η πρώτη φορά που έχει σχεδόν την καθολίκευση. Έχει καθολική αποδοχή και από τους ανθρώπους που γράφουν για την τηλεόραση είτε είναι κριτικοί είτε κάνουν τηλεοπτικό ρεπορτάζ.»

- Εκτός από το Voice ποιο άλλο ξένο format έχετε ζηλέψει ή θαυμάσει και θέλετε να το φέρετε στον AΝΤ1;

«Υπάρχουν πολλά αλλά, ξέρετε, δεν θέλω να δηλώνω πράγματα έτσι επίσημα για πράγματα που δεν είναι αποφασισμένα. Μπορώ να σας πω ότι το Splash είναι ένα format που το έχουμε στα υπόψη. Έχουμε τη συμφωνία και το εξετάζουμε.»

- Είναι οικονομική υπέρβαση το ότι έχετε δυο shows αυτή τη στιγμή, ενώ συνήθως πηγαίνατε με ένα;

«Πηγαίναμε με ένα στην αρχή της σεζόν και με ένα από Μάρτιο. Τώρα φροντίσαμε να διπλώσουμε τον Ιανουάριο και το Μάρτιο μέχρι αρχές Μαΐου με δύο. Όχι, αυτό είναι στρατηγική μας επιλογή. Έχουμε κάνει θυσίες. Έχουμε κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για τα προηγούμενα χρόνια γιατί πιστεύουμε ότι αυτό το μοντέλο πρέπει να είναι αυτοτροφοδοτούμενο, δηλαδή να πηγαίνει το πόδι μας μέχρι εκεί που δικαιολογούν τα έσοδα μας. Δεν υπάρχει κάποιος που να κόβει χρήμα σε αυτή τη ζωή. Άρα, δεν ξοδεύουμε για να χάσουμε. Ξοδεύουμε σε πολύ λογικά πλαίσια και έχουμε καταφέρει να συγκρατήσουμε το κόστος, θα έλεγα, σε λογικά επίπεδα για τη σημερινή αγορά. Άρα δεν υπερκαταναλώνουμε. Υπήρχε το περιθώριο. Πιστεύαμε στην αγορά και γι' αυτό κάναμε αυτό το βήμα.»

- Μας είπε ο κ.Λιάγκας ότι το Voice ταιριάζει καλύτερα για Κυριακή. Εσείς συμφωνείτε μαζί του; Πιστεύετε ότι είναι ένα show για Κυριακή;

«Εγώ δεν θα πω τώρα. Είναι show βεβαίως για πολλές μέρες. Είναι ένα πολύ δυνατό format. Θέλω να σας θυμίσω ότι το Dream Show που ήταν μουσικό show στον Αlpha το είχαμε βάλει Παρασκευή και το X-factor με τον Σάκη Ρουβά το είχαμε πάλι Παρασκευή. Άρα σε μερικά πράγματα έχουμε σταθερές απόψεις. Πιστεύω ότι η Παρασκευή, παρόλο που είναι μια παρεξηγημένη μέρα, προσφέρεται για τέτοιου είδους προγράμματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Κυριακή δεν θα ήταν καλή.»

- Και με το Πρωινό και με το Voice, βλέπουμε πως ο AΝΤ1 από το καλοκαίρι και έπειτα χτίζει μια σχέση, μια συνεργασία πολύ δυνατή με τον Γιώργο Λιάγκα. Μέχρι τώρα βγαίνει αυτό στην τηλεθέαση. Στόχος είναι μια μακροχρόνια συνεργασία με το συγκεκριμένο πρόσωπο;

«Σαφέστατα, όπως και με όλους τους συνεργάτες. Θέλω να σας θυμίσω ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα που ξεκινήσαμε συνεργασίες. Βλέπετε στρατηγικά επιδιώκουμε μακροχρόνιες συνεργασίες. Μπορώ να σας αναφέρω το «Όλα», που είναι μια μακροχρόνια συνεργασία. Μπορώ να σας αναφέρω το «Ράδιο Αρβύλα», που είναι ακόμα πιο μακροχρόνια η συνεργασία. Μπορώ να σας πω για τη Μαρία Μπεκατώρου, που από πέρσι ξεκινήσαμε μια συνεργασία και φέτος είναι και στα «Καρντάσιανς». Toν Γρηγόρη Αρναούτογλου. Και με όλους αυτούς η σχέση μας είναι μακροχρόνια. Δεν ξεκινάς με σημαντικά πρόσωπα στην τηλεόραση, έχοντας στο μυαλό σου να βγάλεις έξι μήνες και αυτό ήταν. Αν πιστεύεις, επενδύεις. Ανέφερα τώρα τα «Καρντάσιανς» που για μένα είναι μια εκπομπή εξαιρετική και πόσο μάλλον όταν την έχουμε αναπτύξει εδώ εσωτερικά. Ναι μεν είναι ένα υβριδικό πρόγραμμα, που δοκιμάζουμε ακόμα και το αναπτύσσουμε, αλλά με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα. Βλέπετε διαφορετικούς ανθρώπους, χιούμορ, συνεντεύξεις, μια ομάδα τριών ανθρώπων που σε πρώτο επίπεδο δεν έχουν πολλά κοινά αλλά σιγά σιγά και έχουν βρει τα πατήματά τους και λειτουργούν πολύ καλά σαν ομάδα. Η Μαρία έκανε τώρα και μια πρεμιέρα εξαιρετική πάνω από 7,5 - 8 μονάδες σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Για μένα κατά την προσωπική μου γνώμη, η Μαρία ήταν καλύτερη από ποτέ στο «Your Face Sounds Familiar». Ήταν πολύ πιο ισορροπημένη με χιούμορ, άνετη και τα λοιπά. Ναι, για όλα αυτά τα πρόσωπα επιδίωξη μας είναι οι μακροχρόνιες συνεργασίες.»

entertv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα