Γιάννης Αιβάζης: Δεν ζηλεύω ιδιαίτερα τη Μαρία

11:57 29/7/2011 - Πηγή: TVNea
Για τα μελλοντικά του σχέδια, για το πόσο ερωτευμένος παραμένει με τη σύζυγό του Μαρία Κορινθίου αλλά και για την κόρη τους Ισμήνη, μίλησε ο Γιάννης Αιβάζης στην εκπομπή "Summer Live".Ο 34χρονος ηθοποιός παραδέχτηκε πως δεν έχει συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες στην καριέρα του: "Ήμουν από τους τυχερούς ανθρώπους. Οι δυσκολίες που έχω συναντήσει έχουν να κάνουν με συμπεριφορές συναδέλφων. Απειροελάχιστων έτσι; Κι αυτό είναι που σε στενοχωρεί περισσότερο. Υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι υπήρχε ανταγωνισμός και χρησιμοποιούσαν αθέμιτα μέσα" είπε. Θα έφευγε ποτέ
από την Ελλάδα; "Θα πήγαινα παντού. Οπουδήποτε μου έδινε καλύτερο τρόπο διαβίωσης και καλύτερες συνθήκες δουλειάς. Γιατί οι συνθήκες της δουλειάς μας δεν είναι καλές".
Ο Γιάννης Αϊβάζης δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως...
είναι ακόμα ερωτευμένος με τη σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου: "Δεν ζηλεύω ιδιαίτερα τη Μαρία. Γιατί πιστεύω ότι ένα από τα βασικά συστατικά του καλού γάμου και της καλής σχέσης με τον άνθρωπό σου, είναι η εμπιστοσύνη. Η Μαρία δεν μου έχει δώσει τέτοιες αφορμές για να ζηλέψω. Ζηλεύω όσο θα έπρεπε να ζηλέψω" είπε και πρόσθεσε πως εκείνη τον ζηλεύει λίγο παραπάνω. Ωστόσο, δεν θέλησε να σχολιάσει τις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν.Όσο για τον ερχομό της Ισμήνης τον χαρακτήρισε "δώρο Θεού΄": "Για μένα είναι το μεγαλύτερο δώρο που έχω λάβει" τόνισε, ενώ δεν έκρυψε πως της έχει μεγάλη αδυναμία και δεν μπορεί να της χαλάσει χατίρι όταν του ζητάει κάτι: "Μου ζητάει παγωτό, θέλει να παίζουμε μαζί και να χορεύουμε. Παιχνίδια δεν μου ζητάει πολλά".

real.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα