Γιαννιάς - Παντελιδάκη: Έρχεται ο Ησαϊας & με κουμπάρα την Όλγα Φαρμάκη!

16:26 10/9/2011 - Πηγή: TVNea
Και άλλος γάμος για την show-biz ;;; Βεβαίως, φίλες και φίλοι του Tv nea ! Aυτή την φορά έχουμε τον γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Γιαννιά, που τραγουδάει τελευταία ''Πόσο τα σπάει'' η σχέση του, ο έρωτας του με άλλα λόγια για την Ελευθερία Παντελιδάκη, το γνωστό μοντέλο που είδαμε και στην ''Εκδίκηση της Ξανθιάς'' του ΜΕGA να είναι μια εκ των 50, και παλαιότερα να βοηθάει τον Χρήστο Σιμαρδάνη στο τηλεπαιχνίδι ''Λεφτά στα τυφλά'' κι ακόμη παλαιότερα στον ''Ομορφο Κόσμο το πρωι''! Απ τον ΑΝΤ1 είχαμε την Ελευθερία στο ''Super Game'' αλλά και μια σαιζόν πέρασε απ το ''Πρωινό Καφέ''. Απ οτι καταλαβαίνετε δραστήρια η μέλλουσα νυφούλα, υπήρξε ανέκαθεν!
Είναι πολλά τα χρόνια που είναι μαζί και μοιραία κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει κι αυτό, πέρασαν απο τσακωμούς και εντάσεις μα εν τέλει είναι μαζί. Το ζευγάρι, μετά τις φετινές διακοπές του στην ιδιαίτερη πατρίδα του αοιδού τη Ρόδο, επέστρεψε στην Αθήνα και ξεκίνησε τις προετοιμασίες για να γίνει και με τις ευχές του παπά ζευγάρι, κάτι πιο επίσημο δηλαδή.  
Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα και η κουμπάρα δεν θα είναι άλλη απο την....Ολγα Φαρμάκη, που είναι φίλη της νύφης ! Η είδηση είναι φρέσκια...και λογικά προσεχώς θα έχουμε περισσότερα νεα! Εμείς ευχόμαστε απο τώρα: ''Η ώρα η καλή'' και να τραγουδήσουν μαζί το ''Πόσο τα σπάει'' αναφερόμενοι στον γάμο τους!
Keywords
Τυχαία Θέματα