Γιά. Ταξί. Βlog 26 ΜΑΙΟΥ 2011

18:50 26/5/2011 - Πηγή: TVNea
 Να αναγάγουμε τις επιτροπές; Θα πιάσει; 
Μπορεί η Eurovision 2011 να αποτελεί ήδη παρελθόν, μπορεί ο Λούκας Γιώρκας και ο Stereo Mike να έχουν επιστρέψει εδώ και καιρό από το Düsseldorf, μπορεί η Κατερίνα Σουλιώτη να κατάφερε να ξεφύγει από το "άγριο" κυνηγητό των Bodyguard, μπορεί οι Jedward
να ίσιωσαν το μαλλί τους και η Lena να έβγαλε τα μαύρα,  ωστόσο το θέμα Eurovision 2011.... άνοιξε και πάλι! Ο λόγος; Σήμερα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της τηλεψηφοφορίας, καθώς και αυτά της επιτροπής.
Και ρωτώ εγώ; Οι επιτροπές, γιατί υπάρχουν; Και γιατί ψηφίζουν αυτό που ψηφίζουν; Όχι απαιτώ εξηγήσεις...
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στην τελική κατάταξη, η Ελληνική αποστολή βρέθηκε στην 7η θέση (Έλαααα), ωστόσο τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού, μας έχουν φέρει σε καλύτερη θέση. Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα του televoting είναι τα εξής:
1. Aζερμπαιτζάν – 223 Βαθμοί
2. Σουηδία – 221 Βαθμοί
3. Ελλάδα – 176  Βαθμοί

Τρίτοι!!! Βάση τηλεψηφοφορίας ήρθαμε 3η και όχι 7η! Γιατί υπάρχουν οι επιτροπές; (Ξανα ρωτάω εγώ) Οι επιτροπές (φτούυ) που λέτε, μας έφεραν στη 14η θέση. Έλεος δηλαδή! Όχι και 14η...Ρε παίδες, εγώ λέω την άλλη φορά να μας φέρετε τελευταίους. Έτσι για να κάνετε τη διαφορά...Και πάλι έλεος.
Η Ιταλία απ'ο την άλλη, η χώρα που στην τελική κατάταξη ήρθε στη δεύτερη θέση, στο televoting κατέκτησε την 11η  με  99 Βαθμούς! Καταραμένες επιτροπές...μας φάγατε ρεεεεεε!

Σαν 2 σταγόνες βροχής...Βρε παιδιά, είναι ιδέα μου η υπάρχει μεγάλη ομοιότητα ανάμεσα στην Έρρικα Πρεζεράκου και την Κέρεν απο το Greek Idol; Εντάξει δεν είπα οτι είναι φτυστές, αλλά αν τις δεις στα γρήγορα μοιάζουν πολύ. Λέτε να είναι συγγενείς και να μη το ξέρουν και οι ίδιες;  Λέτε να τις δούμε να ανταλλάσσουν πακέτα στην εκπομπή της Χατζηβασιλείου; Βρε λές; (ΛΟΛ)

Τράβα με να σε τραβώ, μπας και βγω εξώφυλλο!
Το τί γέλιο ρίχνω με τις ψευτοπαπαρατσίστικες ιστορίες. Το πόσο γελάω, δε λέγεται...Πάντα αναρωτιέμαι, οι επώνυμοι και οι επώνυμες πως γίνεται, ακόμη και σε φωτογραφίες παπαράτσι να είναι φτιαγμένοι στην τρίχα; Δηλαδή οι Celebs κοιμούνται και ξυπνάνε με το  eyliner και το πιστολάκι στο χέρι; Μα να μην εχω δει καμία με πεταχτώ μαλλί; Μα πόσο δούλεμα ποια; Και το χειρότερο; Το παίζουν και παρεξηγημένοι για φωτογραφίες και αποκαλύψεις....Και πάλι Έλεος!

 Μαύρα γυαλιά φοράω...
Μόλις το είδα και δε μπορώ να μη το σχολιάσω. Είμαι στο γραφείο μου, τρώω Activia και γράφω το Ταξί. Η τηλεόραση απο πίσω μου παίζει Μega (Επανάληψη της Ζωής της Άλλης) και ξαφνικά ακούω τη διαφήμιση του Activia να παίζει.  Τρελαίνομαι εκει που λέει η πρωταγωνίστρια "Τ'ωρα με το Activia μπορώ να φοράω έντονα και φωτεινά χρώματα!" (κάπως έτσι τέλος πάντων)  και την ώρα που το λέει, φοράει γκρι μπλουζάκι! Πολύ φωτεινό χρώμα το γκρι...Τόσο φωτεινό, που έβαλα γυαλιά ηλίου!

Και τώρα τι; Κονσέρβες;
 Η σεζόν τελειώνει, οι σειρές (όσες βγήκαν και άντεξαν δηλαδή) ρίχνουν αυλαία και οι κονσέρβες πιάνουν
Keywords
Τυχαία Θέματα