Γ. Στουρνάρας: "Ας μας αγοράσουν οι Τούρκοι!"

17:30 20/1/2013 - Πηγή: TVNea
Αυτή την άκρως προκλητική και ατιμωτική δήλωση έκανε ο νυν Υπουργός Οικονομικών της χώρας μας, Γιώργος Στουρνάρας, σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN!

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το εάν θα είχε πρόβλημα η Ελλάδα να πουλήσει κάποιους τομείς της στην Τουρκία, ο ίδιος απάντησε ότι η χώρα του δεν θα είχε πρόβλημα να το κάνει. Και γιατί να υπάρχει άλλωστε. Η κυβέρνησή του έχει ήδη επιτρέψει να
πουληθούν σε τουρκικές εταιρείες, οι ελληνικές μαρίνες των Γουβιών, της Κέρκυρας και της Λευκάδας και δεν θα διστάσει να πουλήσει στους γείτονες οποιονδήποτε άλλο νευραλγικό τομέα της χώρας.
Είναι ξεκάθαρο πως ο κ. Στουρνάρας ολοκληρώνει την «πολιτική» Σημίτη στα Ίμια και αναρωτιόμαστε αν θα δεχόταν να πουλήσει μέχρι και την Ακρόπολη στο όνομα της παγκοσμιοποίησης…ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ "TV NEA"!
Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΜΙΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ "TALK" ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ! ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ; ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ; ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ; ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ;
ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ "TV NEA"!
Keywords
Τυχαία Θέματα