Γ. Μητσικώστας: ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

16:41 13/6/2011 - Πηγή: TVNea
Για τη δύσκολη φετινή τηλεοπτική σεζόν, τη δική του 2χρονη απουσία από τη μικρή οθόνη, αλλά και το είδος της εκπομπής που θα ήθελε να παρουσιάσει, μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «TV Έθνος», ο Γιώργος Μητσικώστας.

Ο ίδιος παρομοιάζει την τηλεόραση...
του 2011 με «αυτοκίνητο χωρίς φρένα και οδηγό μεθυσμένο» και πιστεύει ότι τελικά η τηλεόραση πληρώνει την απατηλή λάμψη της ματαιοδοξίας της. «Είκοσι χρόνια τώρα που υπάρχει στη ζωή μας, και η ιδιωτική τηλεόραση, έχουμε δει πολλούς ανθρώπους υπεραξιολογημένους και υπερτιμολογημένους!» εξήγησε, προσθέτοντας: «Έφτασε η
ώρα της εξισορρόπησης και ο καιρός για να ξεχωρίσει το στάρι απ’ το κριθάρι. Οι εποχές που ζούμε δεν σηκώνουν άλλους τηλεοπτικούς μεσσίες!».

Ο Γιώργος Μητσικώστας έχει δυο χρόνια να παρουσιάσει εκπομπή στην τηλεόραση, αλλά δεν του λείπει πολύ: «Η τηλεόραση μου λείπει ως μέσο επικοινωνίας με τη μεγάλη μερίδα του κόσμου, όμως ανά τακτά διαστήματα τυχαίνει και μένω μακριά της. Ξέρω ότι είναι κι αυτό μες το πρόγραμμα. Και στα τέλη της δεκαετίας του ’90 έμεινα μακριά από την τηλεόραση, γιατί τότε κυνηγιόντουσαν οι σατιρικές εκπομπές όσο δεν πήγαινε και δεν έβρισκα δουλειά, γιατί έκανα σατιρική εκπομπή» παραδέχτηκε.

Τέλος, δήλωσε πως θα επέστρεφε ξανά στην τηλεόραση αν του γινόταν πρόταση, αλλά με την προϋπόθεση πως θα γίνονταν λιγότερες παρεμβάσεις στη δουλειά του. «Μου αρέσει σαν ιδέα να κάνω κάτι άλλο εντελώς διαφορετικό. Τρελαίνομαι για τις ταξιδιωτικές εκπομπές. Θα ήθελα να κάνω μια ταξιδιωτική εκπομπή και να φτάσω όπου υπάρχουν Έλληνες. Μου αρέσει να ανακαλύπτω τις ρίζες μου, γι’ αυτό και βλέπω φανατικά και το «Κυριακή στο χωριό» και το «Αυτοί που πήραν τα βουνά». Επίσης μου αρέσει πάρα πολύ και η εκπομπής της ΕΡΤ «Σπάνια Επαγγέλματα». Και αυτή είναι μια εκπομπή που θα μπορούσα να παρουσιάσω με τον δικό μου φυσικά τρόπο. Φαντάζομαι πως θα την έστηνα πιο "κινηματογραφικά"» εξήγησε.

Πηγή: yupi.gr, Κατερίνα Χαμηλοθώρη
Keywords
Τυχαία Θέματα