Γ. Αυτιάς: οι συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ και η βραδινή εκπομπή!

17:46 15/4/2013 - Πηγή: TVNea
Λίγες ημέρες πριν ακούστηκε για πρώτη φορά το σενάριο μετακίνησης του Γιώργου Αυτιά, από την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στην αντίστοιχη καθημερινή. Τα υψηλά - έως και 30%! - ποσοστά της εκπομπής "Καλημέρα ΣΚΑΪ" δημιούργησαν στους ιθύνοντες του σταθμού τις σκέψεις περί μετακίνησής του στην καθημερινή ζώνη. Εμείς να σημειώσουμε πως, από την αρχή της συνεργασίας τους, ο ΣΚΑΪ είχε αυτόν ακριβώς τον σκοπό για τον Γιώργο Αυτιά: την τοποθέτησή του, δηλαδή, στο καθημερινό 07:00-10:00.

Οι
συζητήσεις και οι συσκέψεις στο Παλαιό Φάληρο έχουν ξεκινήσει και το πρόγραμμα αναδιοργανώνεται, έτσι ώστε να προκύψει ένα ακόμη πιο ανταγωνιστικό και κερδοφόρο αποτέλεσμα. Βασικός στόχος του νέου προγράμματος είναι και η μετακίνηση της εκπομπής "Καλημέρα ΣΚΑΪ" σε καθημερινή βάση. Αξίζει να αναφερθεί πως, εάν κάτι τέτοιο συμβεί, οι επιδόσεις του ΣΚΑΪ πρόκειται να ανεβούν αρκετά και η Πόπη Τσαπανίδου θα βρεθεί, ξαφνικά, με ένα υψηλό ποσοστό lead-in στην εκπομπή της.

Παράλληλα, υπό τη σκιά των συζητήσεων για τη μετακίνηση του δημοσιογράφου-παρουσιαστή από το Σαββατοκύριακο στο καθημερινό, ένα ακόμη θέμα επί της τραπέζης, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι και η δημιουργία μίας επιπλέον εκπομπής για τον Γιώργο Αυτιά. Αυτό που πριν δύο χρόνια ακουγόταν πως θα δημιουργηθεί στο ALTER, δηλαδή μία βραδινή δημοσιογραφική εκπομπή, πιθανότατα την Παρασκευή ή το Σάββατο. Ας μην ξεχνάμε πως ο Γιώργος Αυτιάς παρουσιάζει και ραδιοφωνική εκπομπή στον ΣΚΑΪ από Τρίτη έως και Σάββατο.
Keywords
Τυχαία Θέματα