ΦΡΙΚΗ:Γιατρός βιντεοσκοπούσε ασθενείς & ικανοποιούσε τις ορέξεις του...ΑΚΟΜΑ και την ΚΟΡΗ ΤΟΥ!

08:15 13/11/2013 - Πηγή: TVNea
Φρίκη επικράτησε σε δικαστήριο, όπου εκδικαζόταν η υπόθεση του αρρωστημένου γυναικολόγου, ο οποίος τραβούσε φωτογραφίες και βίντεο τις πελάτισσες του την ώρα της εξέτασης για περισσότερα από 3 χρόνια και μετά χρησιμοποιούσε τις εικόνες για να αυτοϊκανοποιείται.
Το πιο τραγικό της υπόθεσης είναι πώς ανάμεσα στα θύματά του ήταν και η… κόρη του, ένα ανήλικο κορίτσι 13 ετών, μέχρι και ηλικιωμένες γυναίκες!

Ο 58χρονος γιατρός στη Ρηνανία, είχε τοποθετήσει κάμερα σε ένα συρτάρι του γραφείου του, το οποίο βρισκόταν απέναντι από την καρέκλα, όπου καθόντουσαν οι ασθενείς του και κατέγραφε τα
πάντα. Μετά έπαιρνε το υλικό και το ταξινομούσε ανάλογα με την εθνικότητα, την ηλικία, το πάχος.
Ο άντρας αντιμετωπίζει περισσότερες από 1.400 κατηγορίες για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής, αλλά και 3 κατηγορίες για για σεξουαλική κακοποίηση.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν βιβλία που αφορούσαν το «βάναυσο σεξ» και διάφορα άλλα καθώς και… 36.146 φωτογραφίες και 62 βίντεο γυναικών.
Την αποκάλυψη έκανε η βοηθός του, η οποία ψάχνοντας στα συρτάρια για κάποια χαρτιά «έπεσε» πάνω στην κάμερα και κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές.
Ο γιατρός, ο οποίος ζήτησε συγνώμη από τα θύματά του και παραδέχτηκε σε προηγούμενη δίκη τις «σκοτεινές του ορέξεις» καταδικάστηκε σε 3,5 χρόνια φυλάκιση.
Keywords
Τυχαία Θέματα