Φωτό Λάκης Γαβαλάς: Θυμήθηκε τα τσιφτετέλια και πάλι δίπλα στον Μαζωνάκη

11:31 8/9/2013 - Πηγή: TVNea
Πριν λίγες μέρες ο Λάκης Γαβαλάς με στόλισε με διαφόρων ειδών κοσμητικά επίθετα. Σεβαστό. Ξέρετε γιατί; Διότι γράφουμε αλήθειες. Και στον δήθεν ψεύτικο κόσμο που και ο ίδιος έζησε το να λες αλήθεια σε καθιστά επικίνδυνο.Πιστέψτε με…δε με πείραξε καθόλου. Άλλωστε με τόσα που ακούω κάθε μέρα έχω γίνει γαλβανιζέ.
Κι επειδή η δουλειά μας είναι να καλύπτουμε και ν΄ασχολούμαστε με τις ζωές ακόμη κι αυτών των πληγωμένων ψυχών …δείτε σήμερα τα όσα έλαβαν χώρα χθες στον Μαζωνάκη.
Τι
ανάγκη έχει κι αυτό το αγόρι. Πέρασε «διακοπές» στο κολέγιο για 18 μήνες και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος μέχρι να έρθει η ώρα της δίκης. Στο μεσοδιάστημα λοιπόν το «αγόρι»-έχει περάσει τα 60-φροντίζει να διασκεδάζει.
Και πολύ καλά κάνει.Άλλωστε γιατί να μη το κάνει; Μήπως δεν είναι σωστός; Μήπως χρωστάει σε κανέναν; Μήπως δεν είναι αλήθεια ότι όλοι εργαζόμενοί του πίνουν νερό στ΄ όνομά του;
Τι έκανε λοιπόν αυτό το τόσο τυπικό απέναντι στις υποχρεώσεις του αγόρι; Πήγε στον Μαζωνάκη προκειμένου να εξιλεωθεί με το τσιφτετέλι του…
Σε αυτή την Ελλάδα ζούμε…Θαυμάστε τον…

Πηγή: gossip-tv / nassos blog
Keywords
Τυχαία Θέματα