Φώτης Σεργουλόπουλος :Πάντοτε υπάρχει ένα ενδιαφέρον για την τηλεθέαση

15:31 30/9/2011 - Πηγή: TVNea
O Φώτης Σεργουλόπουλος μιλάει στο περιοδικό «Down Town» για την τηλεοπτική πρεμιέρα της εκπομπής «Φώτης - Μαρία Live», για την συνεργασία του με τη Μαρία Μπακοδήμου ενώ αποκαλύπτει ότι δεν χρειάστηκε να δεχτεί νέα μείωση μισθού.
Πώς σου φάνηκε η πρεμιέρα του «Φώτης - Μαρία Live»;
Είχα
πάρα πολύ μεγάλη χαρά για το ξεκίνημα. Το καλοκαίρι ήταν πολύ μικρό φέτος για μένα, με αποτέλεσμα να μην έχω καθόλου άγχος. Ήταν σαν να κάναμε μια μικρή διακοπή και συνεχίσαμε από εκεί που σταματήσαμε.
Έχεις άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης;
Πάντοτε υπάρχει ένα ενδιαφέρον για την τηλεθέαση, αλλά δεν είναι κάτι που το παίρνω προσωπικά. Αυτό που προσέχω πάνω απ’ όλα είναι να κάνω καλά τη δουλειά μου.
Η συνεργασία με τη Μαρία παραμένει το ίδιο καλή;...





Η συνεργασία μου με τη Μαρία είναι δεδομένη. Αυτό που κάναμε φέτος ήταν η συνέχεια του περσινού concept. Απλώς κοιτάξαμε να είναι φρέσκο προς τον τηλεθεατή. Όλοι μας βρισκόμαστε σε μια αλλαγή λόγω κρίσης, οπότε από το να κάνεις κάτι καινούργιο και να σου βγει φθηνό και στο «περίπου», καλύτερα να κάνεις αυτό που ξέρεις καλά.
Δεχτήκατε μείωση μισθού;
Οι οικονομικές μειώσεις έχουν γίνει σε όλους τους τομείς. Σε εμάς έχει γίνει στο παρελθόν και δεν χρειάστηκε να μπούμε φέτος σε αυτή τη διαδικασία. Είναι δύσκολα τα πράγματα στην τηλεόραση, γι’ αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός για να έχεις τη δουλειά.
Keywords
Τυχαία Θέματα