Φώτης - Μαρία: "Θα τους φάμε τους Τούρκους απέναντί μας!"

13:34 16/9/2012 - Πηγή: TVNea
Συνέντευξη από... καρδιάς στο περιοδικό "TV Zapping" παραχώρησαν από κοινού ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, με αφορμή την αυριανή πρεμιέρα της εκπομπής τους. Οι δυο τους, με περίσσιο κέφι και χιούμορ, απάντησαν στις φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν ως δίδυμο αλλά και στην αναμενόμενη "κόντρα" τους με το τούρκικο σήριαλ του Mega.

"Θα τους... φάμε τους Τούρκους απέναντί
μας, γιατί ο δικός μας έρωτας είναι πιο... Μοιραίος!", δηλώνουν με το γνωστό τους βιτριολικό χιούμορ. Επιπλέον, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλο, όσον αφορά στη μακροχρόνια σχέση ζωής τους:

ΦΩΤΗΣ: "Είναι σχέση χρόνων η σχέση μου με τη Μαρία. Είκοσι πέντε χρόνια μαζί - είναι αδελφή μου, οικογένειά μου, και χαίρομαι πολύ που υπάρχει στη ζωή μου και θα υπάρχει... for ever!"
ΜΑΡΙΑ: "Είναι τόσο σημαντικό αυτό - δεν το λέμε για να το πούμε. Είναι ουσιαστικά οικογένειά μου ο Φώτης και απολαμβάνω το ότι είναι μαζί μου και στη ζωή και στη δουλειά. Πολλοί μας ρωτάνε γιατί είμαστε ακόμα δίδυμο. Γιατί να μην είμαστε, αφού μας αρέσει και αρέσει στον κόσμο, όπως έχει αποδειχτεί; Αφού πέτυχε η "συνταγή", γιατί να την αλλάξουμε;"
ΦΩΤΗΣ: "Για να δείξουμε τι... ψάρια πιάνει ο καθένας; Μα και το δοκιμάσαμε και δεν έχουμε τέτοια θέματα - ποτέ δεν είχαμε. Μεταξύ μας δεν υπήρξε ποτέ ανταγωνισμός. Αλίμονο!"

Όσο για την απόλυτη dream team της εκπομπής τους, τονίζουν πως δεν έχει αλλάξει τίποτα στην εκπομπή - ούτε το σκηνικό, ούτε οι συντελεστές. "Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις!" προσθέτουν και οι δύο.http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα