Φάνης Μουρατίδης Όσα είπε στη Φαίη Σκορδά

16:17 17/12/2013 - Πηγή: TVNea
Ο Φάνης Μουρατίδης ήταν ο καλεσμένος στο «Πρωινό» της Τρίτης και μίλησε στη Φαίη Σκορδά, καθώς ο Γιώργος Λιάγκας αποχώρησε από την εκπομπή για ακόμα μία φορά λόγω των υποχρεώσεών του στο «The Voice».
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για αυτά που τον δένουν με τη σύζυγό του, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Η Άννα Μαρία είναι άλλος χαρακτήρας από μένα, έχει άλλο τρόπο έκφρασης. Το καλό είναι πως εχουμε κοινές αξίες και πεποιθήσεις. Έχουμε κοινή αισθητική και γουστάρουμε τις ίδιες ποιότητες.
Αλλά έχουμε διαφορετικό τρόπο έκφρασης. Η Άννα είναι καλύτερο μενού από μένα, εγώ είμαι πιο "χύμας". Με μαζεύει».
Όσο για την οικογένειά του, ο ίδιος είπε: «Η μαμά μας είναι ο στρατηγός. Ο μεγάλος έχει μοιάσει πιο πολύ στη μαμά του, αλλά και εξωτερικά. Είναι πιο γκόμενος, πιο παιδαράς. Τα παιδιά έχουν 14 μήνες διαφορά. Είναι πάρα πολύ αγαπημένοι, γουστάρουν να κάνουν παρέα. Ο ένας είναι πεντέμισι χρονών και ο άλλος τέσσερα και κάτι», ενώ παραδέχτηκε: «Θέλαμε δύο παιδιά, αλλά όχι τόσο γρήγορα. Δεν το είχαμε σχεδιάσει το δεύτερο παιδί, προέκυψε και τελικά ήταν το ωραιότερο δώρο. Καλύτερα, όμως, που έγιναν γρήγορα. [...] Θα ήθελα να κάνουμε ακόμα ένα παιδί, δεν είναι κάτι που έχω βγάλει από το μυαλό μου. Οι συνθήκες, όμως, δεν με αφήνουν. Αν ανοίξεις ένα δελτίο ειδήσεων που ούτε στην τουαλέτα δεν έχω κουράγιο να πάω. [...] Δεν είναι εύκολο να πάρεις αποφάσεις γενναίες».
Keywords
Τυχαία Θέματα