Φαίη Σκορδά: «Δεν χάλασε κάτι μεταξύ μας, επειδή ο Δημήτρης έμεινε στο MEGA. Κάτι άλλο έχει συμβεί»

12:16 5/11/2013 - Πηγή: TVNea
Η Φαίη Σκορδά σε συνέντευξή της μίλησε για τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τους χωριστούς δρόμους που επέλεξαν αυτή τη τηλεοπτική σεζόν.
«Ο καθένας κάνει τις προσωπικές και επαγγελματικές του επιλογές και από αυτές καθορίζεται. Εντάξει, είναι αστείο κάποιος να πιστεύει πως κάτι χάλασε μεταξύ μας, επειδή ο Δημήτρης έμεινε στο MEGA. Είναι πολύ παιδικό. Προφανώς, κάτι
άλλο θα έχει συμβεί. Από εκεί και πέρα όμως, εγώ τον Δημήτρη τον αγαπώ, τον έχω μέσα στην καρδιά μου και δεν αλλάζει αυτό. Αλλάζοντας το εργασιακό περιβάλλον, με κάποιους ανθρώπους συνεχίζεις και με κάποιους απομακρύνεσαι. Τον Δημήτρη τον αγαπάμε. Αλλά όλες οι σχέσεις περνάνε από διάφορα στάδια...». Όσο για το πώς σχολιάζει ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παρουσιάζει τον καιρό όπως έκανε πέρυσι ο Γιώργος Λιάγκας είπε στο περιοδικό «People»: ««Το είχαμε κάνει μια φορά πέρυσι για πλάκα. Ο Δημήτρης έχει φοβερό ταλέντο παρατηρητικότητας και μπορεί να σε κάνει το ίδιο. Αυτό, αν το κάνεις χιουμοριστικά, έχει την πλάκα του. Αν το κάνεις σοβαρά, εμένα δεν μου φαίνεται αστείο. Αν το έκανε μια-δυο φορές, θα είχε την πλάκα του. Τώρα, το να κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα όπως το κάνει ο Γιώργος, δεν ξέρω, νομίζω ότι δεν μου αρέσει».
Keywords
Τυχαία Θέματα