Φ. Σκορδά: "Δεν αναλώνομαι στον ανταγωνισμό" - έλα τώρα, βρε Φαίη...

16:34 2/12/2012 - Πηγή: TVNea
Είπε και... ελάλησε η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά! Σε δήλωσή της στο περιοδικό ΟΚ!, η παρουσιάστρια από τα Άνω Πορόια Σερρών [πατριώτισσα!], μίλησε για το πόσο την επηρεάζει το γεγονός πως φέτος το "Πρωινό mou" δεν έχει κάποιον παρόμοιου είδους ανταγωνιστή απέναντί του.

"Το έχω πει πολλές φορές ότι δεν αναλώνομαι στον ανταγωνισμό. Και πάντα κοιτάζω τη δουλειά μου. Είμαι της γνώμης ότι, ότι και να παίζει απέναντι από μια εκπομπή, ή ακόμα και τίποτα, ως παρουσιαστής
πρέπει να είσαι συνεπής απέναντι στον κόσμο. Μπορεί να μην υπάρχει ομοειδές πρόγραμμα απέναντί μας, υπάρχουν όμως σειρές και εκπομπές που έχουν τη δυναμική τους."

Γενικεύοντας τη συγκεκριμένη δήλωση της αγαπημένης - κατά τα άλλα! - Φαίης, απλώς θα σας θυμίσω τις... αξέχαστες εκείνες ημέρες του μεσημεριανού ανταγωνισμού, όταν το "Πολύ μπλα-μπλα", το "Κους-κους το μεσημέρι" και το "Super Star" έκαναν αγώνα δρόμου-ξεκατινιάσματος για μια θέση στον... ήλιο της Agb. Αναφορικά όμως με τα σημερινά δεδομένα, αν το "Πρωινό mou" έκανε 15% τηλεθέαση, είτε απέναντι από τουρκικές σειρές, είτε απέναντι από κάποιο άλλο πρόγραμμα, η αντίδρασή της και γενικώς όλων των υπολοίπων εκεί στο ανέμελο πάνελ, θα ήταν εντελώς διαφορετική... Συνεχίζουμε!

# ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ! ΑΥΡΙΟ, ΔΕΥΤΕΡΑ 03/12, ΣΤΙΣ 19:00 Η ΑΞΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΣΟΦΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ "TALK" ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ!http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα