Ευγενία Σαμαρά για 9 ΜΗΝΕΣ:''Συζητάμε αλλά δεν έχουμε υπογράψει...''

12:46 12/5/2016 - Πηγή: TVNea
Τη φετινή χρονιά η Ευγενία Σαμαρά πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του STAR, «9 μήνες». υποδυόμενη τη Δάφνη. Η ίδια, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, αποκαλύπτει μόνο στο περιοδικό ''TV Ζάπινγκ'' όσα πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς!

Η Δάφνη αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στην αγάπη της για τον Αντρέα, αλλά και στη δίψα της να ξεσκεπάσει τις παρανομίες του. Πόσο δύσκολο είναι αυτό;
''Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Η Δάφνη είδε σχεδόν όλη της τη ζωή να γκρεμίζεται! Έχασε την
εμπιστοσύνη της απέναντι στον άντρα που αγάπησε και ερωτεύτηκε αληθινά. Ωστόσο, δείχνει να τον εμπιστεύεται ξανά''.

Είναι αλήθεια αυτό ή απλά ρίχνει στάχτη στα μάτια;
''Μετά το σκηνικό με τη Βάνα, η Δάφνη πείστηκε πως ο Αντρέας έπεσε «θύμα» της πρώην του, ότι ήθελε να τον εκδικηθεί. Έτσι αποφασίζει να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στον γάμο τους. Ωστόσο, έχει ακόμα τις αμφιβολίες της και γι’ αυτό βλέπουμε ότι του κρύβει πράγματα σχετικά με την έρευνα που κάνει για την οργάνωση τοκογλυφίας και τη Red Swan''.

Θα μάθει ποτέ πως ο Αντρέας πράγματι είχε μπλεχτεί στην οργάνωση;
''Φυσικά θα το μάθει και μάλιστα πολύ σύντομα''.

Και πώς αντιδρά η Δάφνη;
''Αυτή η αποκάλυψη θα της δώσει το τελειωτικό χτύπημα! Για ακόμη μία φορά θα νιώσει προδομένη και θα ζητήσει διαζύγιο. Μέχρι εκεί μπορώ να πω... Τα υπόλοιπα θα τα δείτε''.

Την ίδια απογοήτευση νιώθει και για τον Πέτρο και την Εύα, σωστά;
''Εκεί είναι μεγαλύτερη η απογοήτευση, γιατί πρόκειται για δύο ανθρώπους που τους γνώρισε σαν γονείς της. Αν και ήξερε ότι είναι υιοθετημένη, δεν έπαψε ποτέ να τους θεωρεί γονείς της. Της έδωσαν αρχές, αξίες, ιδανικά, και ξαφνικά όλα αυτά αποδεικνύονται ένα ψέμα. Η Δάφνη έγινε αστυνόμος για να πιάνει τους κακούς και τώρα ανακαλύπτει πως οι κακοί είναι οι γονείς της και ο άντρας που αγαπάει''.

Δεν το βάζει όμως κάτω και συνεχίζει να ψάχνει, παρά το γεγονός ότι έχει απειληθεί η ζωή της.
''Η Δάφνη είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα και παθιασμένη με τη δουλειά της. Αυτή η υπόθεση την έχει πεισμώσει τόσο πολύ που δεν λογαριάζει τους κινδύνους''.

Βλέπουμε ότι ο Αχιλλέας προσπαθεί με κάθε τρόπο να βγάλει από τη μέση τη Δάφνη. Θα υπάρξει κάποια άλλη στιγμή που θα μπει σε κίνδυνο η ζωή σου;
''Κάτι θα γίνει... Κοίταξε, ο Αχιλλέας είναι ένας ισχυρός άντρας, από αυτούς που δεν έχουν συναισθήματα. Αυτό άλλωστε φαίνεται όχι μόνο στον τρόπο που φέρεται στους άλλους, αλλά και στον τρόπο που φέρεται στον Αντρέα, που είναι και μοναχογιός και μοναχοπαίδι του! Από εκεί, λοιπόν,καταλαβαίνουμε τον χαρακτήρα του. Τώρα, έρχεται ξαφνικά μια πιτσιρίκα και προσπαθεί να καταστρέψει όσα εκείνος έχτιζε. Δεν θα το αφήσει να περάσει τόσο εύκολα αυτό.

Η Δάφνη έχει ένα ισχυρό ένστικτο και αναρωτιέμαι πώς δεν κατάλαβε ότι όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα ήταν τόσο βαθιά μπλεγμένα και της «πουλούσαν» ψέματα;
''Καμιά φορά και το ένστικτο μπορεί να κάνει λάθος. Μάλλον δεν θα ήθελε να το παραδεχτεί...''

Όπως μου είπες, η Δάφνη θα ζητήσει διαζύγιο από τον Αντρέα. Εκείνος από την πλευρά του πώς θα αντιδράσει;
''Ο Αντρέας πλησίασε αρχικά τη Δάφνη, όπως όλοι ξέρετε, για να την έχει από κοντά και να μαθαίνει τις κινήσεις της. Ωστόσο, δεν υπολόγιζε ότι θα την ερωτευτεί! Ο Αντρέας αγαπάει πραγματικά τη Δάφνη, αλλά είναι τέτοιες οι συνθήκες που δυστυχώς αναγκάζεται να την πληγώσει. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως ο Αντρέας θα τη σώσει πολλές φορές, ενώ σαν τελευταία απόδειξη της αγάπης του θα τη βοηθήσει να μάθει για τους πραγματικούς της γονείς''.

Πώς θα ήθελες να τελειώσει η ιστορία της Δάφνης;
''Σε περίπτωση που συνεχιστεί η σειρά, θα ήθελα να έχει ένα ανοιχτό φινάλε. Σίγουρα θέλω η Δάφνη να βρει τη μητέρα της και να μάθει όλη την αλήθεια. Να ξεκαθαρίσει τα πάντα με τον άντρα και την οικογένειά της''.

Έχετε πάρει το «πράσινο φως» και για του χρόνου;
''Γίνονται συζητήσεις αλλά δεν έχουμε υπογράψει. Σίγουρα, όμως, εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε''.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα