Ευγενία Μανωλίδου:«Ο ανταγωνισμός με φοβίζει»

10:45 26/3/2011 - Πηγή: TVNea
Σε συνέντευξη της στο περιοδικό «people», η παρουσιάστρια, μίλησε για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην τηλεόραση, για την μεταγραφή της και για την σκληρή κριτική που δέχεται.
«Ο ανταγωνισμός με φοβίζει αλλά με κάνει και πιο δυνατή. Στη ζωή μου, από την πρώτη μέρα που ξεκίνησα την τηλεοπτική μου πορεία, είχα πολύ σκληρό ανταγωνισμό, αλλά ποτέ δεν κοίταζα τι έχω δίπλα μου, τι έχω απέναντί μου. Προσπαθούσα να δω πώς θα βγω εγώ καλύτερη. Από εκεί και πέρα, είναι μια δύσκολη συγκυρία η συγκεκριμένη, αλλά εγώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.»
Για την μετάβαση της από το Mega
στον Ant1 λέει:«Η μετάβαση μου ήταν πολύ καλή. Δεν έχω κοντινή και προσωπική σχέση είτε με τους ανθρώπους του Mega είτε με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1. Οι άνθρωποι και των δύο παραγωγών ήταν πολύ συνεργάσιμοι μαζί μου, με στήριξαν, δεν μπορώ να πω ότι υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους. Και οι δύο ομάδες είναι άρτιες, και οι δύο ομάδες έχουν δουλέψει σε πολύ μεγάλα projects, και οι δύο παλεύουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
Τέλος μίλησε για την σκληρή κριτική που δέχεται....
«Εμένα μου αρέσει η αντικειμενική κριτική και δεν θεωρώ ότι η κριτική είναι «καλή» ή «κακή». Το πόσο σωστή είναι ή όχι φαίνεται από τον τρόπο που διατυπώνεται».
Όσο για το αν επηρεάζει και πόσο αυτή η κριτική απαντά:«Εγώ επιλέγω να έχω δίπλα μου ανθρώπους που τους νιώθω κοντά μου, με αγαπούν και με συμβουλεύουν σωστά. Από εκεί πέρα, ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει! Έχω ακούσει τα πάντα, τα έχω μάθει όλα, τα έχω καταπιεί όλα, τα έχω χωνέψει».
Keywords
Τυχαία Θέματα