Ευγενία ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ:Μεγάλα 'ΟΧΙ' για χάρη του Αδωνι...

19:15 4/12/2013 - Πηγή: TVNea
Οι εποχές της υπερέκθεσης και των τηλεοπτικών εκπομπών πέρασαν μετά την υπουργοποίηση: Ενα βήµα πίσω για χάρη του συζύγου της και υπουργού Υγείας έχει κάνει το τελευταίο διάστηµα η Ευγενία Μανωλίδου, η οποία έχει επιλέξει να µείνει όσο το δυνατόν πιο µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας.
Η κυρία υπουργού, όπως λένε οι πληροφορίες, στην αρχή της σεζόν είχε αρκετές προτάσεις για δουλειές στην τηλεόραση, αφού κατά κοινή οµολογία «γράφει» στον φακό. Παρ’ όλα αυτά, επέλεξε
να µην προχωρήσει σε κάποια συνεργασία προκειµένου να µη δώσει τροφή για αρνητικά σχόλια αναφορικά µε τον σύζυγό της, σε µια περίοδο που εκείνος βρίσκεται καθηµερινά στο «µάτι του κυκλώνα» και η δηµοσιότητα που έχει το υπουργείο του τον φέρνει συνέχεια στο προσκήνιο. Η Ευγενία Μανωλίδου, εξάλλου, γνωρίζει από πρώτο χέρι την προσπάθεια που καταβάλλει ο σύντροφός της ώστε να βρει τη «χρυσή τοµή» µεταξύ των αναγκών της δηµόσιας Υγείας και των δηµοσιονοµικών περικοπών που απαιτούνται.
ΤΑ «ΟΧΙ»
Στις αρχές της χρονιάς η µαέστρος και παρουσιάστρια επέλεξε να πει τα δικά της «όχι», δείχνοντας πως τα δεδοµένα στη ζωή της έχουν αλλάξει. Το πιο ηχηρό ήταν σε µια πολύ δελεαστική πρόταση από τον Αlpha για να παρουσιάσει βραδινή ψυχαγωγική εκποµπή. Οι υπεύθυνοι του σταθµού είδαν στο πρόσωπό της την ιδανική επιλογή για υψηλά νούµερα τηλεθέασης. Ωστόσο, δεν υπολόγισαν σωστά τις προτεραιότητές της, καθώς η ίδια, εκτός από τη µουσική παράσταση που ετοίµαζε, όπως δήλωσε λίγο αργότερα, ήθελε να περάσει περισσότερο χρόνο µε την κόρη της που είναι στην κρίσιµη φάση λίγο πριν από τις πανελλήνιες εξετάσεις, δεδοµένου ότι ο σύζυγός της µόλις δύο µήνες πριν είχε αναλάβει ένα από τα πιο καυτά χαρτοφυλάκια της κυβέρνησης Σαµαρά.
Μετά την άρνησή της, πάντως, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για µια επιπόλαιη απόφαση, αφού µεσούσης της οικονοµικής κρίσης δεν είναι λογικό να αρνηθεί κάποιος µια δουλειά που αποφέρει αρκετά κέρδη. Οι πληροφορίες, µάλιστα, λένε πως η µαέστρος είχε και άλλες προτάσεις, τις οποίες ωστόσο απέρριψε απευθείας, από τη στιγµή που είχε ήδη κάνει τις επιλογές της.
ΠΑΡΑ∆ΟΣΙΑΚΗ
Οσοι ξέρουν καλά την Ευγενία Μανωλίδου λένε πως πρόκειται για µια παραδοσιακή στις απόψεις της γυναίκα, που δεν θα έβαζε µε τίποτα σε κίνδυνο τη δουλειά του άντρα της. Το είχε πει, άλλωστε, εµµέσως, αλλά σαφώς και η ίδια, µετά την περίφηµη προσφώνηση «µπουµπούκο» προς τον Αδωνι σε πρωινή εκποµπή. «Στενοχωρήθηκα γιατί του έκανα κακό», είχε εξοµολογηθεί αργότερα, µε τον υπουργό Υγείας να απαντά µε τη σειρά του πως «στενοχωρήθηκα γιατί στενοχωρήθηκε η Ευγενία. Για µένα δεν µε νοιάζει», δείχνοντας πως η σχέση τους βασίζεται στην αµοιβαία αγάπη.
Σήµερα η Ευγενία έχει επιλέξει µια πιο συντηρητική ζωή, κάτι που πάντα της άρεσε, ακόµα και όταν έκανε πολύ υψηλά νούµερα στην τηλεόραση και ήταν σχεδόν κάθε µέρα θέµα στις lifestyle εκποµπές. Η επαγγελµατική της ενασχόληση φέτος «περιορίζεται» σε κάτι που ξέρει να κάνει πολύ καλά και το αγαπά. Η επιτυχηµένη παράσταση «Musical, Αγάπη µου!» συνεχίζει τις περιοδείες της, προσφέροντας µάλιστα µέρος των εσόδων της στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών µε Καρκίνο «ΕΛΠΙ∆Α». Η κ. Μανωλίδου έχει, ωστόσο, σαφώς περισσότερο χρόνο από ό,τι την εποχή που έβγαινε στο γυαλί και ασχολείται πολύ µε τα τρία παιδιά της οικογένειας και κυρίως µε την «επιτήρηση» της 17χρονης Ολυµπίας, που είναι φέτος στη Γ’ Λυκείου. Την ίδια ώρα, δεν κάνει πια δηµόσιες εµφανίσεις και επιλέγει να µιλάει µόνο για τις συναυλίες της. Χαρακτηριστικό είναι πως ακόµα και στα αγαπηµένα της social media, στα οποία στο παρελθόν σχολίαζε κατά κόρον την επικαιρότητα, πλέον επιλέγει να κάνει αναπαραγωγή πολλών από τις αναρτήσεις του συζύγου της, που αφορούν τις εξελίξεις στα µείζονα θέµατα της Υγείας, αποφεύγοντας τα πολλά λόγια.
Love story µε... ορφικούς ύµνους
Οταν πριν από µερικά χρόνια ο Αδωνις Γεωργιάδης διαφήµιζε στην εφηµερίδα «Ελληνική Αγωγή» τα πρώτα CD της Ευγενίας Μανωλίδου, παιζόταν η πρώτη πράξη του φλερτ µεταξύ του καθηγητή Ιστορίας και της νεαρής µαέστρου, που µόλις είχε αφιχθεί στην Ελλάδα. Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε πριν από περίπου 12 χρόνια. Η 26χρονη τότε Ευγενία είχε βγάλει ένα CD µε ορφικούς ύµνους και πλησίασε τον εκδότη Αδωνι Γεωργιάδη για να προβάλει τη δουλειά της. Μετά από περίπου έναν χρόνο έγιναν ζευγάρι, αφού είχε προηγηθεί η επαγγελµατική συνεργασία τους. «Ηµουν θαυµάστρια του Αδωνι πριν τον γνωρίσω. Η συνεργασία µας ήρθε τελικά το 2002, οπότε σε εκείνη την πρώτη συνάντηση είχαµε µείνει στα τυπικά. Εναν χρόνο µετά, και αφού εγώ είχα χωρίσει, αρχίσαµε να δουλεύουµε πάνω στο συγκεκριµένο πρότζεκτ. Βγήκαµε κάποιες φορές και κάπως έτσι προέκυψε ο έρωτας», έχει δηλώσει η κ. Μανωλίδου, που θυµάται ακόµα το πρώτο ραντεβού τους σε εστιατόριο στην Κηφισιά.
Keywords
Τυχαία Θέματα