Εβελίνα Παπούλια: Η κατάθλιψη της την περίοδο των ''Δυο Ξένων'', τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια & η προσωπική ζωή

16:16 11/7/2011 - Πηγή: TVNea
Η Εβελίνα Παπούλια, μίλησε στο περιοδικό ''Down Town'' και αποκάλυψε κάτι για πρώτη φορά. Αυτό που δεν γνωρίζαμε για την γνωστή ηθοποιό, είναι ότι την περίοδο που οι ''Δυο Ξένοι'' έκαναν την επιτυχία που ακόμα και σήμερα δύσκολα κάποιος μπορεί να ξεχάσει και δύσκολα κάποια τηλεοπτική σειρά να ξεπεράσει, η τηλεοπτική Μαρίνα Κουντουράτου, εκτός σειράς, δηλαδή ως Εβελίνα, περνούσε μια περίοδο κατάθλιψης. Συγκεκριμένα τα λόγια της ήταν τα εξής:
«Tην εποχή που
έγινε αυτή η επιτυχία δεν την είχα εισπράξει. Ημουν σε μια διαφορετική φάση της ζωής μου, όπου μόλις είχα επιστρέψει από την Αμερική και προσπαθούσα να συνηθίσω τα ελληνικά δεδομένα. Οι ρυθμοί της ζωής εκεί είναι πολύ διαφορετικοί και με την ανοργανωσιά που υπάρχει εδώ κουραζόμουν πάρα πολύ, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να χαρώ τίποτα. Εγώ τότε ζούσα σε μια κατάθλιψη για το εάν έκανα καλά που ήλθα εδώ ή αν έπρεπε να μείνω στο εξωτερικό. Με κοιτούσαν στον δρόμο και με χαιρετούσαν κι εγώ, έχοντας background τον χορό – όπου, είτε είσαι σταρ, είτε όχι, είναι ήρεμα τα πράγματα – δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω. Η αλήθεια είναι ότι δεν πέρασα καλά τότε. Εκ του αποτελέσματος, βέβαια, νιώθω χαρούμενη που μου συνέβη και τυχερή».
Στην συνέχεια μίλησε για το τηλεοπτικό της έτερον ήμισυ για την σειρά, τον αείμνηστο Νίκο Σεργιανόπουλο, και με συντομία είπε: «Η σχέση μας ήταν υπέροχη. Είναι από τους ανθρώπους που έχουν χαραχτεί στην καρδιά μου και την ψυχή μου. Νομίζω πώς ό,τι συνέβη ήταν μια τραγική στιγμή και δεν χρειάζεται να επεκταθώ».
Όσον αφορά τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια της, η ηθοποιός, ετοιμάζεται για περιοδεία με τον Αλέξανδρο Ρήγα, ενώ έχει αρχίσει να ασχολείται με μια νέα σχολή υποκριτικής που ανοίγει σε λίγο καιρό. Δεν κάνει πια τηλεόραση. Δήλωσε: «Δεν περνάω καλά στην τηλεόραση. Επέλεξα να γίνω ελεύθερος επαγγελματίας για να μην έχω το «χτύπημα της κάρτας». Ένιωθα ότι υπήρχε μεγάλη αγωνία. Υπάρχουν πολλά νεύρα, πάντα κάποιος φταίει για κάτι και εκεί που θέλεις να είναι μια δουλειά συνόλου για κάποιο λόγο δεν είναι. Επίσης είναι πολύ κουραστικά τα ωράρια. Εμένα αυτό που δημιουργούσε στρες γιατί δούλευα κάθε χρόνο στο θέατρο και δεν μπορούσα να συνδυάζω και τα δύο».
Και για την προσωπική της ζωή, η Εβελίνα με σιγουριά είπε οτι δεν θέλει 2ο γάμο και παιδί, και οτι είναι άτομο που δεν κατάλαβε την οικονομική κρίση, καθώς ό,τι χρήματα έχει στα χέρια της θέλει άμεσα να τα ξοδεύει. Οι οικονομικές της απολαβές είναι καθαρά απ το θέατρο πλεον, τις διδασκαλίες και από την δραματική σχολή του Ιάσμου, όπου ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση της.
Keywords
Τυχαία Θέματα