Έτσι φτάσανε στις παραιτήσεις-Όλο το ρεπορτάζ...

19:36 4/11/2018 - Πηγή: TVNea

Μπορεί για ορισμένα Μέσα το «ξήλωμα» της διοίκησης της ΕΡΤ να χαρακτηρίστηκε ως αποτέλεσμα
της προχθεσινής συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε μεταξύ άλλων και το ζήτημα της δημόσιας τηλεόρασης, ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική. H αποπομπή του Διευθύνοντος Συμβούλου, Βασίλειου Κωστόπουλου, και του αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου, Γιώργου Θαλασσινού, είχε αποφασιστεί εδώ και καιρό και ο λόγος δεν ήταν άλλος
από τον μεταξύ τους «εμφύλιο», ο οποίος δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα σε ό,τι αφορά στο μέλλον της ΕΡΤ.

Το «κερασάκι στην τούρτα», όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το altsantiri.gr, ήταν η τοποθέτηση του κ. Κωστόπουλου στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ο οποίος δεν έκανε αναφορά στα οικονομικά πεπραγμένα ως όφειλε, αλλά αναλώθηκε κυρίως σε επιθέσεις κατά της προηγούμενης διοίκησης και συγκεκριμένα κατά του κ. Τσακνή. Την ώρα που η ΕΡΤ έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου σε όλους τους τομείς, τέτοιες κόντρες όπως αυτή ανάμεσα στον Βασίλη Κωστόπουλο και τον Γιώργο Θαλασσινό «την κρατούν πίσω», όπως χαρακτηριστικά μας μεταφέρθηκαν από πηγές του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.

Έτσι, αντί ν’ ασχολούμαστε με τα θετικά βήματα που έχουν γίνει, όπως η μείωση του κόστους (κατά 20-40%) από την εποχή της ΝΕΡΙΤ, τη σημαντική αύξηση στην τηλεθέαση η οποία προήλθε μετά τη συμφωνία με τις «άστεγες» ομάδες, τα νούμερα των ενημερωτικών εκπομπών και πολλά άλλα, ασχολούμαστε με τις εσωτερικές κόντρες στην ΕΡΤ. Αυτό δεν είναι ανεκτό όπως φάνηκε και από την απόφαση του υφυπουργού ΨΗΠΤΕ, Λευτέρη Κρέτσου και γι’ αυτό και μόνο ζήτησε τις παραιτήσεις των Βασίλη Κωστόπουλο και Γιώργου Θαλασσινού.

Altsantiri.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα