Ετοιμάζουν και προκήρυξη θεματικών αδειών

17:01 9/6/2016 - Πηγή: TVNea
Αλλεπάλληλες επαφές με επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες πραγματοποίησε τις τελευταίες μέρες ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς. Οπως προκύπτει από πληροφορίες και από τις δύο πλευρές, η κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένη εντός του Αυγούστου να πραγματοποιήσει τον διαγωνισμό για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, σίγουροι για συμμετοχή στη διαγωνιστική διαδικασία θεωρούνται η οικογένεια Βαρδινογιάννη (Star), ο Θοδωρής
Κυριακού (ΑΝΤ1), ο Γιάννης Αλαφούζος (ΣΚΑΪ), ο Δημήτρης Κοντομηνάς (Alpha) και από το στρατόπεδο των νέων «παικτών» ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Από κει και πέρα, ακούγονται τα ονόματα των Ντίνου Κόκκαλη, Δημήτρη Μάρη, αλλά και η Nova.

Στο μεταξύ, ανοιχτό αφήνει η κυβέρνηση το ενδεχόμενο να δοθούν θεματικές άδειες μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για τις αντίστοιχες γενικού περιεχομένου. Ωστόσο, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, τα πάντα θα κριθούν στο πρώτο στάδιο της προκήρυξης των γενικών αδειών. Ενδεικτικά είναι όσα δήλωσε στην ΕΡΤ1 ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λ. Κρέτσος : «Αν στη διάρκεια της δημοπρασίας υπάρξει αυξημένο ενδιαφέρον, θα εξεταστεί αν θα δοθούν άδειες και για άλλου είδους τηλεοπτικά κανάλια, θεματικά ή άλλα».

parapolitika.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα