Ετοιμαστείτε για το «Just the two of us»!

12:00 5/8/2013 - Πηγή: TVNea
Τα έφεραν από εδώ, έκοψαν από εκεί και το αποτέλεσμα θα το δούμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Ετοιμαστείτε λοιπόν να πείτε, ή μάλλον να… ακούσετε πολλά τραγούδια καθώς το «Just the two of us» επιστρέφει.

Είναι αλήθεια πως με όσα συμβαίνουν και στην τηλεοπτική αγορά τα στελέχη του MEGA κατέβαλαν μεγάλο κόπο για να φτάσουν στο ποθητό αποτέλεσμα.

Έκοψαν… από όπου μπορούσαν να κόψουν για να εξασφαλίσουν τα χρήματα που θα τους επιτρέψουν να κάνουν την παραγωγή του show. Στα σχέδιά τους είναι
λοιπόν τον ερχόμενο Φεβρουάριο να βγάλουν στον αέρα ένα show, κάτι που δεν κατάφεραν να κάνουν πέρυσι και έτσι έβλεπαν τον ΑΝΤ1 κάθε Κυριακή να κερδίζει και τις εντυπώσεις, αλλά και τις τηλεθεάσεις!

Εξασφαλίζοντας λοιπόν στο κανάλι της Μεσογείων τα χρήματα μελετούν δύο τρία concepts για να αποφασίσουν ποιο θα βγάλουν. Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες μου, προβάδισμα σε αυτά έχει το «Just the two of us», του οποίου ο πρώτος κύκλος σημείωσε πολύ υψηλές τηλεθεάσεις.

Λογικό λοιπόν να θέλουν να συνεχίσουν με το ίδιο προϊόν, το οποίο μάλιστα είχαν αρχίσει να το προετοιμάζουν πριν αποδειχτεί… δυσβάσταχτο οικονομικά για το ταμείο της Μεσογείων. Τώρα όμως, που έκαναν το… κουμάντο τους, θέλουν να το βγάλουν ξανά στον αέρα.

Ωστόσο, στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω και ότι στο κανάλι της Μεσογείων θέλουν ως παρουσιαστή του τον Γιώργο Καπουτζίδη και μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, ακόμα και αν τελικά δεν βγάλουν στον αέρα το «Just», επιθυμία τους είναι την παρουσίασή του όποιου show να κάνει ο Καπουτζίδης. Ήδη πάντως έχουν κάνει τις πρώτες επαφές με την εταιρεία παραγωγής που έχει τα δικαιώματα προβολής του «Just the two of us» στη χώρα μας και όλοι θεωρούν ότι δεν θα υπάρξουν… παρατράγουδα!

newsit.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα