Έσκισε το «Celebrity Big Brother» …

14:55 20/8/2011 - Πηγή: TVNea
Ξεκίνησε την Πέμπτη στην Μεγάλη Βρετανία. Αυτή την φορά από το δίκτυο του Channel 5. Ο νέος κύκλος του «Celebrity Big Brother» ξεκίνησε με μία 90λεπτη ζωντανή εκπομπή παρουσίασης των διασημοτήτων που κλείστηκαν την ίδια βραδιά στο σπίτι. Συνολικά 5,1 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν το μεγάλο σόου που παρουσίασε ο Brian Dowling που είχε κερδίσει τον δεύτερο κύκλο του κανονικού «Big Brother». Σε μερίδιο, το κανάλι απέσπασε ένα εντυπωσιακό 21,1%. Για το κανάλι ήταν η πρώτη φορά που κατάφερε
να ξεπεράσει το 20% χωρίς κάποιο ποδοσφαιρικό αγώνα ή σπουδαία τηλεταινία.
Στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού κλείστηκε το ντουέτο των Jedwards με την περίεργη κόμμωση, δύο δίδυμα αδέρφια που γνωρίσαμε φέτος στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, η πρώην του David Hasselhoff και πρωταγωνίστρια στην αμερικανική σειρά Baywatch: Pamela Bach-Hasselhoff, η πρωταγωνίστρια του American Pie: Tara Reid και οι Αmy Childs, Bobby Sabel, Darryn Lyons (ένας παπαράτσο), Kerry Katona, Lucien Laviscount, Paddy Doherty και η Sally Bercow. Όλοι τους είχαν εμπλακεί σε παρελθοντικό χρόνο σε κάποιο γνωστό celebrity σκάνδαλο ή κόσμησαν τα πρωτοσέλιδα των tabloid.
Το κανάλι του Channel 5 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα προβάλει μία Celebrity και δύο απλές εκδόσεις του πασίγνωστου παιχνιδιού reality. Συνολικά είναι η όγδοη έκδοση σε μορφή διασημοτήτων και πρώτη στο δίκτυο Channel 5. Προηγουμένως είχαν προηγηθεί επτά εκδόσεις «Celebrity Big Brother» και ένδεκα απλά «Big Brother» στο Channel 4. 
Keywords
Τυχαία Θέματα