ΕΡΤ:Μηνύσεις και εγκρίσεις

16:27 10/11/2011 - Πηγή: TVNea
To νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε χθες και ενημερώθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, για μία σειρά ενεργειών αλλά και έγκρισης προγραμμάτων.

Έτσι, έχουμε και λέμε:- Την παράσταση στην αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών του Διευθύνοντος Συμβούλου, του μέλους Δ.Σ. κ. Στ. Στεφάνου και του Διευθυντή Αθλητικών Προγραμμάτων κ. Δ. Χατζηγεωργίου, σχετικά με τη σύμβαση του Champions League.
- Την κατάθεση μήνυσης κατά ιστολογίων
(blogs), που αναπαράγουν ψευδείς ειδήσεις για την ΕΡΤ.
- Την πρόταση για μείωση κόστους της Euroleague.
- Τη συζήτηση με την ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυ-δρομείων), με θέμα τις ραδιοφωνικές συχνότητες.
- Επιστολή που απέστειλε η ForthnetNOVA, με θέμα οφειλές για στιγμιό-τυπα από τη Superleague 2010 – 2011.
- Επιστολή της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ), σχετικά με την κοστολόγηση από την ΕΡΤ θεμάτων ρεπορτάζ pool που διατίθενται σε ιδιωτικά κανάλια.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε τις υπόλοιπες ενέργειες

2. Ενέκρινε την παροχή ειδικής εντολής και πληρεξουσιότητας στον Νομικό Σύμβουλο της ΕΡΤ Α.Ε. και σε δικηγόρους της εταιρείας, για την παράσταση σε δικαστήρια για υποθέσεις της εταιρείας

3. Αποφάσισε να αναθέσει στη Νομική Υπηρεσία της ΕΡΤ Α.Ε. την άσκηση αγωγής κατά εταιρείας παραγωγής, αναζητώντας τις δαπάνες που δεν αντιστοιχούν στα ε-κταμιευθέντα από την ΕΡΤ ποσά για την εκτέλεση της παραγωγής του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 2006 και της Χριστουγεννιάτικης Συναυλίας του ιδίου έτους.

4. Ενέκρινε την αποδοχή και εκτέλεση αμετακλήτων και τελεσιδίκων δικαστικών απο-φάσεων.

5. Ενέκρινε την τροποποίηση της υπ’ αριθ. 1004/31.05.11 Θ.4ο Απόφασης Δ.Σ., σχε-τικά με τον παραγωγό και τον τίτλο ταινίας μικρού μήκους. Ο αρχικός τίτλος ήταν «Guided by voices» και μετατρέπεται σε «Σήμερα γάμος γίνεται». Την παραγωγή θα υλοποιήσει η εταιρεία ΚΙΝΙΚΟΝ ΕΠΕ, αντί της ατομικής επιχείρησης «Νίκος Μουστάκας».

6. Ενέκρινε την ανανέωση της παραγωγής των παρακάτω προγραμμάτων:
- Δεκατρία ημίωρα επεισόδια της σειράς εκπομπών «ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ». Το κόστος κάθε επεισοδίου ανέρχεται σε 15.796 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
- Εβδομήντα πέντε δίωρα επεισόδια της εσωτερικής παραγωγής, με τίτλο «ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ». Το κόστος κάθε επεισοδίου ανέρχεται σε 570 ευρώ (συ-μπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
- Δεκαπέντε 90λεπτα επεισόδια της εσωτερικής παραγωγής, με τίτλο «ΣΤΑ ΑΚΡΑ». Το κόστος κάθε επεισοδίου ανέρχεται σε 2.427 ευρώ (συμπερι-λαμβανομένου ΦΠΑ).
- Δώδεκα 45λεπτα επεισόδια της σειράς εκπομπών «ΜΕΤΑ-ΜΟΥΣΕΙΟ». Το κόστος κάθε επεισοδίου ανέρχεται σε 16.239 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
- Δεκατρία 50λεπτα επεισόδια της σειράς εκπομπών «ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ». Το κό-στος κάθε επεισοδίου ανέρχεται σε 9.660 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
- Επτά 75λεπτα επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ «ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΙΑ». Το κόστος κάθε επεισοδίου ανέρχεται σε 27.085 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
- Τριάντα οκτώ επεισόδια της σειράς εκπομπών «ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ».
Keywords
Τυχαία Θέματα