Έρευνα στους ιατρικούς φακέλους της Whitney Houston

11:29 17/2/2012 - Πηγή: TVNea
Οι ιατρικοί φάκελοι της διάσημης τραγουδίστριας Whitney Houston, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, το περασμένο Σάββατο, βρίσκονται υπό έρευνα, όπως έγινε γνωστό. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στο πλαίσιο των ερευνών των αιτιών θανάτου της Houston, οι ερευνητές απέκτησαν τα αρχεία των ιατρικών φακέλων από τους γιατρούς της ενώ ερευνούν και τα φαρμακεία
από όπου η σταρ προμηθευόταν τα φάρμακα της, λόγω των σκευασμάτων που βρέθηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρήκε το θάνατο η σταρ. Οι αρχές δεν έχουν δώσει στην δημοσιότητα τα ονόματα των φαρμάκων που βρέθηκαν στο δωμάτιο της Whitney Houston, ενώ κατά την ιατροδικαστική εξέταση δεν βρέθηκε κάποιο τραύμα στο σώμα της τραγουδίστριας. Για τον προσδιορισμό των αιτίων θανάτου της Houston, αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις, που θα χρειαστεί μερικές εβδομάδες για να βγουν.
Η Whitney Houston βρέθηκε νεκρή το περασμένο Σάββατο, στη μπανιέρα του δωματίου του ξενοδοχείου όπου διέμενε, στο Λος Άντζελες, με το κεφάλι της μέσα στο νερό.  Ήταν 48 ετών.
Η κηδεία της διάσημης τραγουδίστριας θα γίνει
Διαβάστε περισσότερα>>http://tvnea.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα