Έρχεται ο Ρουβάς Junior σε έναν μήνα και κάτι !

14:51 8/9/2011 - Πηγή: TVNea
Ως γνωστόν, η show-biz περιμένει πολλά μωρά να συμπεριλάβει στον κύκλο της....ένα από αυτά που αναμένεται να κερδίσει τα ηνία είναι το 4ο μέλος της οικογένειας Ρουβά που έρχεται σε....έναν μήνα περίπου και κάτι ! 
Ναι, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι πλέον πανέτοιμοι να γίνουν για 2η φορά γονείς, έχουν προετοιμάσει φυσικά εδώ και πολλούς μήνες και την μικρή Αναστασία, να καλοδεχθεί τον μικρό αδελφό της, διότι αυτή την φορά θα έχουμε αγοράκι να ομορφύνει ακόμα περισσότερο την οικογένεια. 
Πρόσφατα ο φωτογραφικός
φακός του περιοδικού ''Hello'' βρήκε τον Σάκη, την Κάτια και την κόρη τους στο Ζούμπερι, κοντά στο σπίτι τους για να απολαύσουν μαζί το μπάνιο τους στη θάλασσα και παρόλο που η Κάτια Ζυγούλη βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, συνεχίζει τις βουτιές, καθώς ο γιατρός της της το επιτρέπει. 
Όπως είναι λογικό η ευτυχία στο ζευγάρι δεν μπορεί να κρυφθεί, καθώς ένα ακόμα μέλος το ήθελαν και θα το έχουν σε πολύ λίγο καιρό. Μεγαλύτερη ολοκλήρωση με άλλα λόγια θα νιώσουν με το που ακούσουν το πρώτο κλάμα του γιού τους. Εμείς ευχόμαστε πια στην Κάτια ''Με εναν πόνο! - Καλή λευτεριά!'' και τα λοιπά σχετικά που εύχονται σε ανάλογες περιπτώσεις....διότι αυτό το συγκεκριμένο μωρό που θα έρθει, όπως και όταν γεννήθηκε η Αναστασία Ρουβά, δεν θα είναι ένα απλό μωρό....θα είναι το μώρο του Σάααααααααακηηηηηηηηηηηηηη !!! 
Keywords
Τυχαία Θέματα