Επιστροφή στο Game of Thrones; Μεγάλη αποκάλυψη!

16:03 24/5/2016 - Πηγή: TVNea
Μία βόλτα στο imdb και στο επόμενο επεισόδιο του Game of Thrones, έφερε μία τεράστια - πιθανότατα - αποκάλυψη και spoiler για όσους συνεχίζουν να διαβάζουν το κείμενο αυτό!
Βλέποντας το cast του 6ου επεισοδίου με τίτλο Blood of my Blood ( αίμα του αίματος μου) κι από trailer αντιλαμβανόμαστε πως θα δούμε πολλές οικογένειες - και πάλι
- και εξελίξεις μέσα σε αυτές. Επίσης είναι και όρκος των Ντοθράκι, άρα κάτι σημαντικό θα συμβεί όσον αφορά την Νταινύρις, ωστόσο - μάλλον - πίσω από αυτόν τον τίτλο κρύβεται ακόμα κάτι πιο σημαντικό κάτι που δίνει σάρκα και οστά στον blood of my blood!

Στο cast του νέου επεισοδίου υπάρχει το όνομα Joseph Mawle. Ναι, ξέρω, δεν σας θυμίζει κάτι... Για να βοηθήσω ο ηθοποιός αυτός υποδύθηκε τον Βenjen Stark(!!!), αδερφό του Νεντ Σταρκ και αδερφό της Νυχτερινής Φρουράς, ο οποίος έχει εξαφανιστεί και θεωρείται νεκρός από τον πρώτο κύκλο!

Το ερώτημα είναι ποιον ρόλο θα παίξει στο επεισόδιο, καθώς αναφέρεται ως brother beyond the wall! Εγώ θεωρώ πως θα είναι αυτός που τελικά θα σώσει τον Μπραν από τους White Walkers, το θέμα όμως είναι πώς και που ήταν τόσο καιρό!
Βέβαια κυκλοφορούν πολλές θεωρίες και φήμες για την τύχη του!
Κυριότερη είναι πως θα είναι ο Coldhand. Στα βιβλία ο και συνοδοιπόροι του πηγαίνουν από το Τείχος στο κοράκι με τα Τρία Μάτια συνοδεία ενός μυστηριώδη τύπου που καβαλά μια γιγάντια άλκη. Φοράει μαύρα ρούχα της Νυχτερινής Φρουράς αλλά δεν δείχνει να νοιώθει κρύο. Τα χέρια του είναι μαύρα με παγωμένο αίμα και προφανώς είναι νεκρός αλλά όχι χωρίς βούληση όπως οι απέθαντοι walkers. O Coldhand προσθέτει μυστήριο και οδηγεί σε πολλές εικασίες/θεωρίες για την πραγματική του ταυτότητα με αυτή του Benjen να υπερισχύει αν και ο ίδιος ο Μάρτιν το έχει αρνηθεί.
Στο trailer της 6ης σεζον βλέπουμε έναν πάνω σε ένα ζώο (άλκη ή άλογο) να κρατά ένα πύρινο όπλο, άρα πιθανότατα να έχουμε αυτήν την τεράστια επιστροφή, που θα ενθουσιάσει τόσο τους τηλεθεατές όσο και τους αναγνώστες των βιβλίων που παρακολουθούν την σειρά!

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα