Επιστρέφουν ανανεωμένοι Παρλιάρος και Στεφανής στο ΣΚΑΙ!

11:04 11/11/2012 - Πηγή: TVNea

Η μεταγγραφή τους απο το Mega είναι και επίσημα γεγονός μετά το δελτίο τύπου του καναλιού....Μετά από χρόνια συνεργασίας με το Μεγάλο Κανάλι, ο Κώστας Στεφανής και ο Στέλιος Παρλιάρος αποφάσισαν να... απιστήσουν τηλεοπτικά, αφού οι συζητήσεις με τους megalicious ιθύνοντες δεν ευόδωσαν. Επόμενη τηλεοπτική τους στέγη είναι εκείνη τουΣΚΑΪ, με τον οποίο, απ' ό,τι μαθαίνουμε, δηλώνουν απόλυτα ευχαριστημένοι.

Αν και μία
ανεπίσημη ανακοίνωση ήθελε τις δύο εκπομπές, "Traction" και "Γλυκές αλχημείες", να κάνουν πρεμιέρα το πρώτο 15ήμερο του Νοέμβρη, αυτό εν τέλει διαψεύστηκε. Τα γυρίσματα της εκπομπής του Στέλιου Παρλιάρου μόλις ξεκίνησαν, ενώ εκείνα του "Traction" βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες εν ενεργεία. Ασφαλώς, τα δύο αυτά προγράμματα θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, οι μεν "Αλχημείες" με ωριαία, το δε "Traction" με ημίωρη διάρκεια.

Η πρεμιέρα των δύο εκπομπών αναμένεται το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοέμβρη [δηλαδή Σάββατο 24 ή Κυριακή 25 Νοεμβρίου] ή το πρώτο του Δεκέμβρη [Σάββατο 1 ή Κυριακή 2 Δεκεμβρίου]. http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα