Επιστρέφουν «Fame story» και «Big Brother»

18:01 1/4/2016 - Πηγή: TVNea
Πρόκειται για δύο διαφορετικά ριάλιτι που με την εμφάνισή τους στο τηλεοπτικό τοπίο προκάλεσαν πολλά θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια. Ο λόγος για το «Fame story» και το «Big Brother» που τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να μας θυμίσουν πολλά από όσα είχαν γίνει σε αυτά.

Έτσι μετά τα αφιερώματα στα καλλιστεία και στις σειρές «Λάμψη» και «Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» αποφάσισαν να ανοίξουν το… χρονοντούλαπό τους και να κάνουν Flashback στο πρώτο ριάλιτι που έγινε στη χώρα μας, το «Big Brother», αλλά και στο πρώτο μουσικό ριάλιτι,
το «Fame story». Βλέποντας στο κανάλι του Αμαρουσίου ότι οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τα προηγούμενα Flashback αποφάσισαν να κάνουν αφιέρωμα και στη σειρά «Εγκλήματα», ενώ τώρα επέλεξαν και τα δύο ριάλιτι.

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι στα σχέδια του ΑΝΤ1 είναι να συνεχίσουν να ανοίγουν το χρονοντούλαπό τους και έτσι θα δούμε και άλλα Flashback, όπως σε σειρές του Χάρη Ρώμα αλλά και σε άλλες πετυχημένες εκπομπές και προγράμματα που έχουν προβληθεί όλα τα χρόνια λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού.

newsit.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα