Επιστρέφει η «Φάρμα» στον ΑΝΤ1;

12:01 1/3/2018 - Πηγή: TVNea

Βρήκαν κενό και είπαν να... τρουπώσουν αλλά τελικά θα μείνουν με την όρεξη καθώς τα σχέδιά τους δεν έγιναν δεκτά με ενθουσιασμό. Έτσι τους έβαλαν... πάγο, αλλά και τους έβαλαν στον «πάγο» καθώς μπορεί να γίνει.... next year!

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που όπως ανέφερα σε προηγούμενο κείμενο στο Newsit αποφάσισε μαζί με τα στελέχη του ΑΝΤ1 να μην ρισκάρουν να βγάλουν καινούργια καθημερινή απογευματινή εκπομπή. Μετά όμως το –δικαιολογημένο-
τέλος στο «Sunday Live» ο Άρνι σκέφτηκε πως μπορεί να καλύψει το κενό στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και πρότεινε να αναλάβει την παρουσίαση ενός show, κάτι σαν το «Πολύ την Κυριακή» που έκανε και παλαιότερα. Στην πρότασή του μάλιστα συμπεριέλαβε τον Δημήτρη Σταρόβα, αλλά και τον Γιώργο Μαυρίδη με τον Γιώργο Λέντζα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, στελέχη του ΑΝΤ1 δεν έπεσαν… τ’ ανάσκελα από τον ενθουσιασμό τους, σκεπτόμενοι ότι πάλι θα πρέπει να δαπανήσουν χρήματα, δημιουργώντας σαφώς και εσωτερικές γκρίνιες από τους «κομμένους» Μακρυπούλια Μουτσινά. Έτσι λοιπόν έβαλαν «πάγο» στα σχέδια του Αρναούτογλου, αφήνοντας όμως ενδεχόμενο συζήτησης για την επόμενη σεζόν καθώς είναι ακόμα πολύ νωρίς για να το συζητήσουν. Βέβαια αξίζει να αναφερθεί ότι κάποιοι στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν φέρει πάλι στο τραπέζι τα σχέδια για τη «Φάρμα» με παρουσιαστή τον Αρναούτογλου -και μάλιστα όχι για την επόμενη σεζόν- αλλά από άλλους θεωρείται «περιττό έξοδο» στην παρούσα τηλεοπτική πραγματικότητα εκτιμώντας ότι δεν θα… επιβιώσει στη «μάχη» με τον ανταγωνισμό…!

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα