Επίσημο:Τα Καρντάσιανς στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου!

10:40 1/4/2014 - Πηγή: TVNea
Μας ξάφνιασε ο τηλεοπτικός σταθμός Ant1 με την ανακοίνωση του ότι η τηλεοπτική ¨Καρντάσιανς¨ μετακομίζει από τη βραδινή ζώνη στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.Προφανώς βλέπουν την τεράστια πτώση της εκπομπής που παίζει απέναντι στον Alpha ¨Μες στην καλή χαρά¨ θέλοντας να κερδίσουν τους τηλεθεατές εκείνης της ζώνης.Ας δούμε το επίσημο δελτίο τύπου που έχει στείλει το κανάλι του Αμαρουσίου στους τηλεοπτικούς συντάκτες:

«ΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝΣ»
ΣΤΙΣ 10:00 ΣΤΟΝ ΑΝΤ1
Παρουσίαση:
Γρηγόρης Αρναούτογλου - Μαρία Μπεκατώρου
Μαζί τους ο Δημήτρης Σταρόβας

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την αλλαγή ώρας και μέρας μετάδοσης της ψυχαγωγικής εκπομπής «ΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝΣ».
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα μας καλημερίζει παρέα με τη Μαρία Μπεκατώρου και τον Δημήτρη Σταρόβα μέσα από το πρωινό (πλέον) «σπίτι» τους.
Μαζί τους : ο δημοσιογράφος Κώστας Γιαννακίδης όπου θα σχολιάζει την επικαιρότητα της ημέρας, ο μάγειρας Άκης Πετρετζίκης για τα θέματα που αφορούν την υγιεινή διατροφή, η αστρολόγος Εβίτα Ζαχαριάδου για τις αστρολογικές προβλέψεις του διημέρου, ο Νίκος Γεωργιάδης για ένα σύντομο σχολιασμό της Showbiz και η Βίκυ Καγιά για τα θέματα που αφορούν τη μόδα.
Η καλύτερη και πιο ανατρεπτική τηλεοπτική παρέα είναι στο σπίτι των Καρντάσιανς. Μείνετε συντονισμένοι στον ΑΝΤ1 και μοιραστείτε ξεχωριστές στιγμές γέλιου, αποκαλύψεων και συγκίνησης πλέον κάθε κάθε πρωί Σαββάτου & Κυριακής στις 10:00.

#takarntasians
http://www.antenna.gr/takarntasians
Fan Page Facebook
ANT1:https://www.facebook.com/pages/%CE%91%CE%9D%CE%A41/56484855901
Τwitter Account
@ANT1 TV: https://twitter.com/ANT1TV
Instragram: @ANT1TV
Ευχαριστούμε πολύ
Διεύθυνση Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Κάντε προβλέψεις για τις επιδόσεις.

Μες στην καλή χαρά VS Καρντάσιανς.
Keywords
Τυχαία Θέματα