ΕΠΙΣΗΜΟ: H Χριστίνα Λαμπίρη στον ΣΚΑΪ.

15:45 12/9/2013 - Πηγή: TVNea

«eXceL!ent» από τηΔευτέρα 23 Σεπτεμβρίου καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 13.00 έωςτις 15.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με τη Χριστίνα Λαμπίρη.

To νέοinfotainment show, το οποίο θα παρουσιάζει η δημοσιογράφος είναι μίαφρέσκια κι ανανεωμένη άποψη για την καθημερινότητα, για τα καλά και τα ...στραβά.Σκοπό έχει να ψυχαγωγήσει και να ενημερώσει με τρόποξεχωριστό, φιλοξενώντας «επωνύμους» με excellent διάθεση, και να αναδείξει τη διαφορετική πλευρά τηςζωής τους, να ...παίξει μαζί τους, να αποκαλύψει τα «κρυφά» ταλέντα τους και νασχολιάσουν
μαζί όλα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.
Ταυτόχρονα, ξεχωριστοί, καθημερινοί άνθρωποι, με τιςαισιόδοξες, ευφάνταστες αλλά καισυγκινητικές ιστορίες τους, με τις νέες excellent ιδέες τους, παίρνουν θέση μπροστά στην οθόνη για νααφηγηθούν και να μοιραστούν τα μυστικά τους. Φυσικά, όλα αυτά για να γίνουν απαιτούν στυλ,ομορφιά, καλή φυσική κατάσταση και πολύ χιούμορ. Επομένως, το «eXceL!ent» αναλαμβάνει να επιλέξει τους καλύτερους συνεργάτες. Παράλληλα, οι τηλεθεατές θα μπορούν να καταθέτουν ερωτήσεις,μηνύματα, σχόλια και απόψεις που θα δημιουργούν ή θα ανατρέπουν τη θεματολογίακαι το ύφος της εκπομπής! Γι αυτό και θα επιβραβεύονται με πλούσια δώρα.

Μία με τρεις απολαμβάνουμε την excellent πλευρά της ζωής....
«eXceL!ent» με τη Χριστίνα Λαμπίρη, στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
Keywords
Τυχαία Θέματα