Έντονο παρασκήνιο στο Just The Two Of Us!

18:30 31/3/2014 - Πηγή: TVNea
Τρεις μέρες απομένουν μέχρι την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του μουσικού talent show και το θρίλερ με την κριτική επιτροπή δείχνει να μην έχει τελειώσει.

Μπορεί η ίδια να αρνήθηκε ότι της είχε γίνει πρόταση, αλλά οι επαφές του καναλιού με την Ρούλα Κορομηλά συνεχίζονταν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Εκείνη όμως παρέμενε αναποφάσιστη, αν και κολακευμένη από το μεγάλο ενδιαφέρον του καναλιού.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, όπως έχουμε ξαναγράψει, ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε ραντεβού με την ηγεσία του Mega για τον ίδιο λόγο, αλλά τελικά
οι δύο πλευρές αποφάσισαν- φυσικά μέχρι την τελευταία στιγμή όλα μπορούν να ανατραπούν- ότι θα ήταν καλύτερο να μην ενσωματωθεί στην κριτική επιτροπή προκειμένου να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στην πρωινή ζώνη.

Το ίδιο, όμως, φαίνεται να μην ισχύει για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, καθώς όλα δείχνουν πως θα παρουσιάσει τελικά το backstage, αν και μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής δεν είχε λάβει επίσημη ενημέρωση από το κανάλι!

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πάντως πως, μέχρι και το Σαββατοκύριακο, το όνομα του Νίκου Κουρκούλη ακουγόταν έντονα για την επιτροπή, όπως επίσης και της Κικής Τσόλκα από τη Minos- EMI που έκανε πολύ καλή εντύπωση στο δοκιμαστικό, αναπτύσσοντας πετυχημένη τηλεοπτική χημεία με τον καλό της φίλο, Γιώργο Θεοφάνους.

Ό,τι και αν γίνει όμως, η επιτροπή πρέπει να έχει «κλείσει» μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας που θα γίνει η πρώτη γενική δοκιμή με παίκτες, επιτροπή και την παρουσιάστρια, Ζέτα Μακρυπούλια.

entertv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα