Έλλη Στάη:Ένας ολόκληρος κόσμος ξαφνικά έπαψε να υπάρχει

15:01 16/6/2013 - Πηγή: TVNea
Συγκινητικές και συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές έζησαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ που έβγαλαν στον αέρα το τελευταίο δελτίο της ΝΕΤ, λίγη ώρα πριν η συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης ρίξει «μαύρο» στις οθόνες μας.

Ήταν πάρα πολύ δύσκολες οι τελευταίες στιγμές στο δελτίο, πολύ συναισθηματικά φορτισμένες για όλους μας» λέει στον «Τύπο της Κυριακής» η Έλλη Στάη.

«Νομίζω ότι για όλους μας στην ΕΡΤ ήταν συναισθηματικό
το ζήτημα. Ο καθένας από μας είχε το χώρο του εκεί μέσα. Εγώ από εκεί ξεκίνησα και εκεί κατέληξα έπειτα από μια μακρά πορεία. Οι τελευταίες στιγμές της ΕΡΤ ήταν συγκινητικές, ένας ολόκληρος κόσμος ξαφνικά έπαψε να υπάρχει» συμπληρώνει η Έλλη Στάη αναφερόμενη στους χιλιάδες συναδέλφους της που βρέθηκαν χωρίς δουλειά εν μια νυκτί».

Η δημοσιογράφος δηλώνει κάθετη ως προς το λουκέτο της δημόσιας τηλεόρασης για τρεις μήνες. «Δεν είναι καλό να μείνει η χώρα για τόσο καιρό χωρίς δημόσια τηλεόραση, νομίζω πως όλοι γνωρίζουμε τους λόγους. Δεν έχει συμβεί σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα, άλλωστε άλλα αγαθά εξυπηρετεί η ιδιωτική και άλλα η δημόσια τηλεόραση».
Keywords
Τυχαία Θέματα