Ελεονώρα Μελέτη: «Έπρεπε να έχω διώξει τα 9 από τα 10 άτομα που ήταν στην εκπομπή με αυτά που έλεγαν για μένα»

11:30 10/3/2015 - Πηγή: TVNea

Καλεσμένη στην εκπομπή «Τα Λέμε» βρέθηκε η Ελεονώρα Μελέτη το μεσημέρι της Δευτέρας και σχολίασε την επιλογή της να παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Ε».
Η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της σχολίασε και τα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει κόντρα με τον επί χρόνια αρχισυντάκτη της Θέμη Μάλλη.

«Μου έχει τύχει άπειρες φορές να συνεργαστώ με ανθρώπους που δεν συμπαθώ, αλλά επειδή βγάζουν δουλειά συνεχίζουμε. Σε αυτό είμαι
αντικειμενική. Δεν θα κρίνω τη δουλειά κάποιου από το αν τον συμπαθώ ή όχι. Αν δουλεύει και είναι «σκυλί μαύρο» δεν με νοιάζει αν δεν με χωνεύει. Όσο πληρώνεται από τον εργοδότη του και κάνει καλά τη δουλειά του είμαστε οκ» δήλωσε αρχικά.

Ακόμη εξήγησε: «Η σχέση αυτή που έχουμε ξεκίνησε από μια φοβερή κόντρα! Βρισίδι τρομερό μεταξύ μας! Έλεγα «μην τον δω μπροστά μου», αλλά καθίσαμε και τα βρήκαμε. Μιλήσαμε, ήταν πολύ ειλικρινής απέναντί μου - το ίδιο κι εγώ. Λύθηκε το θέμα και μετά από πολύ καιρό βρεθήκαμε σε ανθρώπινο επίπεδο, όχι επαγγελματικό».

Τέλος πρόσθεσε: «Όταν πήγα στο STAR, έπρεπε να έχω διώξει τα 9 από τα 10 άτομα που ήταν στην εκπομπή με αυτά που έλεγαν για μένα στις μεσημεριανές εκπομπές. Δεν έφυγε όμως κανένας. Ένιωθαν μια αμηχανία στην αρχή, γιατί δεν είναι ωραίο να συνεργαστείς με έναν άνθρωπο που έβριζες πριν από λίγους μήνες. Είναι αμήχανη στιγμή αλλά είναι και ωραίο γιατί σου δίνεται η ευκαιρία να εξετάσεις και τις ανθρώπινες σχέσεις διαφορετικά γιατί βλέπεις τον άλλον πώς είναι στην πραγματικότητα».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα