Ελένη Μενεγάκη:Η περιπέτειά της σε λιβανέζικο εστιατόριο!

17:35 16/6/2011 - Πηγή: TVNea
 Με αφορμή το δημοσίευμα του καινούριου τεύχους του περιοδικού «ΟΚ!» που αφορά στον γάμο του Σαρμπέλ με την αγαπημένη του Όλγα, η Ελένη Μενεγάκη,μίλησε για ένα περιστατικό που έζησε σε λιβανέζικο εστιατόριο παλιότερα στο εξωτερικό.
Η μέλλουσα σύζυγος του Σαρμπέλ, έχει κι εκείνη ρίζες από τον Λίβανο. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα Λιβανέζικο εστιατόριο κι έτσι η οικοδέσποινα του «Καφέ με την Ελένη» θυμήθηκε πως κι εκείνη είχε βρεθεί σε ένα τέτοιο εστιατόριο παλιά και διηγήθηκε την περιπέτειά της:
«Στο Λονδίνο μπήκα να φάω σε ένα Λιβανέζικο εστιατόριο- μπορεί να μην ήταν Λιβανέζικο, αλλά κάτι
άλλο τέτοιου τύπου- γιατί εμένα αυτά τα φαγητά μου αρέσουν. Και πάνω καθίσαμε πολύ ωραία και άρχισα να βλέπω τον κατάλογο κι αισθανόμουν έναν ερεθισμό στη γεύση, ρώτησα τι μπορούμε να πιούμε. Ο σερβιτόρος μού είπε πως μόνο νερό και οτιδήποτε σε αναψυκτικό. Δηλαδή, του είπα, τίποτα άλλο; Λίγο κρασάκι, μια μπυρίτσα, κάτι; Όχι μού είπε, δεν σερβίρουμε τίποτα άλλο. Όπως κάτσαμε, κλείσαμε τον κατάλογο και σηκωθήκαμε και φύγαμε» είπε η 41χρονη παρουσιάστρια και πρόσθεσε «Ήταν τόσο ωραία μέσα, είχαν απλώσει φρούτα σε πιατέλες και λες θα φάω του σκασμού και όλα αυτά που υπήρχαν στον κατάλογο και μου έτρεχαν τα σάλια. Αλλά το καυτερό δεν θέλει και κάτι άλλο για να κατέβει πιο εύκολα;».
Keywords
Τυχαία Θέματα